18.3 C
Turda
Sunday, July 31, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRICiprian Rigman - injurii "dăscălești" la adresa presei pentru a ascunde adevarul

Ciprian Rigman – injurii “dăscălești” la adresa presei pentru a ascunde adevarul

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Dupa ce RefleqtMedia a dezvaluit ca la intalnirea politica organizata de USR la Cluj a fost invitat presedintele unui partid politic nationalist din Ungaria, presedintele USR Turda s-a dedat la niste cuvinte nu tocmai educate.

“Cretin articol! Faptul ca presedintele partidului emergent Momentum a fost invitat la intalnire și a vorbit de buna intelegere romano-maghiara, nu inseamna ca cineva face jocul cuiva. E vorba de normalitate, dar deraiezi des în ultimul timp! Nu mai e o surpriză!”, a spus Rigman.

Dar… de unde atatia nervi la profu de istorie?

Pai simplu, RefleqtMedia a devoalat si legaturile economice pe care alt membru USR Turda, Emil Turdean, le are cu Guvernul Ungariei.

Astfel, pe un site de publicitate, firma patronata de Emil Turdean a postat un anunt in care arata ca are contracte cu statul maghiar.

„Firma noastra presteaza servicii in domeniul hidroinsamantarii, in acest sens are contracte in derulare cu autostrada Transilvania, autostrada M3 din Ungaria, Consiliul local Cluj, Rigips Romania sau Argillon Romania.”, se arată pe site-ul cu pricina.

Revenind la Rigman, injuriile profului de istorie au primit o replica pe masura de la un alt internaut.

“Oare unde este deranjul? Băgați pumnul în gură tuturor celor care nu sunt de acord cu voi.”, a fost replica adresata lui Rigman.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: