fbpx
spot_img
HomeOPINIEEditorialCioloș și înnoiții lui ne-au adus la stadiul de „căluți de mare”

Cioloș și înnoiții lui ne-au adus la stadiul de „căluți de mare”

- Advertisement -

Femeii i-a zis: „Voi mări foarte mult suferinţa şi însărcinarea ta; cu* durere vei naşte copii, şi dorinţele** tale se vor ţine după bărbatul tău, iar el va stăpâni peste tine.” – Geneza 3-16.

Am început acest editorial cu un pasaj biblic deoarece ieri, o seamă de retardați care reprezintă România în Parlamentul European și care fac parte din grupul politic neo-marxist (progresist) Renew Europe, au adoptat Raportul MATIC.

Acest raport prevede că și bărbații pot naște și că avortul e drept fundamental al omului.

Pentru România, au votat acest raport următorii europarlamentari: Dacian Cioloș, Nicolae Ștefănuță, Vlad-Marius Botoș, Vlad Gheorghe, Alin Mituță, Ramona Strungariu și Nicolae Ștefănuță, toți membri ai USR-PLUS, din grupul Renew – oameni care, din strict punctul de vedere al jurnalistului, Ovidiu Adrian Bucur, sunt niște retardați fără simț de drept administrativ.

Despre „avortul – ca drept fundamental al omului” voi vorbi imediat și-i voi da în cap lui Cioloș și tuturor „trenderilor” care gândesc cu „haștagul” în loc să gândească logic, normal, științific, dar … momentan mă focusez pe nașterea la bărbați.

Oameni buni, știți care este SINGURUL ANIMAL de pe pământul ăsta la care bărbații dau naștere?

Este vorba despre căluțul de mare! Păi dacă trendul evoluției umane este către căluțul de mare, să mă ierte Dumnezeu, dar opriți planeta, vreau să cobor!

Pe de altă parte, SĂ NAȘTI nu este un drept … ESTE O CORVOADĂ, este o experiență dureroasă și stresantă pentru 90% dintre femei! Totodată, gândiți-vă la cât de idiot este acest raport … dai DREPTUL bărbaților să nască … și femeilor SĂ FACĂ AVORT. WTF!

Iar acum despre „avortul – ca drept fundamental al omului”:

Cartea Europeană privind Drepturile fundamentale ale omului, în articolul 2, precizează că: „Orice persoană are dreptul la viață” – ce-o să facă retard-progresiștii? Vor zice: ”Orice persoană are dreptul la viață, cu excepția celor care sunt în uter ”?

Pe de altă parte, articolul 3 din DECLARAȚIA UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI, ADOPTATĂ DE ORGANIZAȚIA NAȚIUNILOR UNITE SPUNE CĂ: „Orice fiinţă umană are dreptul la viaţă, la libertate şi la securitatea persoanei
sale. ”

Păi ce facem, reînnoitorilor, progresiștii lu tata? De dragul „like-urilor”, urinăm pe principii fundamentale care au ocrotit umanitatea de aproape 100 de ani? 

Vina… este a tuturor celor care au condus lumea asta din 1945 și până acum și, în speță, a tuturor celor care au condus România din 1990 și până acum.

Ei au permis acestor partide degenerate, retardate, cretine, să funcționeze și să acapareze electorat.

SLAVĂ LUI DUMNEZEU că raportul MATIC NU ARE CARACTER OBLIGATORIU pentru că dacă avea … eram căluți de mare!

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Liturghie arhierească la Parohia Turda Fabrici

0
Parohia Turda Fabrici îi invită pe credincioși la hramul bisericii, care va avea loc în data de 7 ianuarie. la acest eveniment și-a anunțat...

Comentarii

%d bloggers like this: