Sunday, July 14, 2024
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Știri similare

spot_img

Related Posts

Cine este ludușeanul arestat, astăzi, pentru proxenetism

IPJ Mureș a dat publicității o informație potrivit căreia un ludușean ar fi fost reținut și arestat preventiv, după ce și-a dus concubina la produs.

Poliţiştii din Luduş au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 27 de ani, din Luduş, bănuit de comiterea infracţiunii de proxenetism.

 

În fapt, în sarcina acestuia s-a reţinut că, începând cu luna septembrie 2022, ar fi  înlesnit practicarea prostituţiei, prin identificarea de clienti, de către concubina sa, în prezent în vârstă de 18 ani, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale.

 

Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe cel în cauză pentru 24 de ore.

 

 Astăzi, 27 iulie a.c., cel bănuit a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus faţă de acesta luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş.”, transmit oamenii legii.

RefleqtMedia a intrat pe firul poveștii și am aflat identitatea individului.

Cili Ioan Adrian este ludușeanul care a fost arestat preventiv, 30 de minute, pentru proxenetism.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Popular Articles