fbpx
spot_img
spot_img

Cine este, de fapt, tânărul arestat la Câmpia Turzii după mai multe spargeri

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

IPJ Cluj a dat publicității un comunicat de presă privind arestarea unui tânăr în vârstă de 26 de ani, care a comis mai multe furturi, cauzând un prejudiciu de 8000 de lei.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia-Turzii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 26 de ani, cercetat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Turda, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

În fapt, în perioada 13-23 august a.c., tânărul este bănuit de comiterea unor furturi de biciclete și a unui telefon mobil, prejudiciul în cauză fiind estimat la aproximativ 8.000 de lei.” 

Dar … cine este acest tânăr certat cu legea?

Ei bine, din spusele unor surse, tânărul cu pricina ar avea multe probleme cu substanțele stupefiante.

Acesta, pare-se, se droghează de mai bine de 10 ani, însă problemele sale nu se termină aici. În urmă cu 3 ani, a fost acuzat de un fost coleg de muncă din BELGIA că i-ar fi furat un laptop și că ar fi jefuit o abație din Belgia.

Totodată, același tânăr este judecat într-un alt dosar penal, pentru act sexual cu un minor, după ce s-a căsătorit cu o fată de 16 ani.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: