Cine este Camelia Suciu, femeia din Câmpia Turzii care a murit, săptămâna trecută, la Roma

spot_imgspot_img

A luptat din răsputeri să învingă forma agresivă de cancer de care suferea, dar Camelia Suciu nu a mai putut să răzbească. A lăsat în urmă cu copil și un soț îndurerat și a fost înmormântată, vinerea trecută.

Sunt momente foarte grele în familia femeii. Din păcate, acum un copil a rămas orfan și va fi nevoit să învețe să trăiască fără mamă, fără cea care l-a învățat tot ce știe. Și Florin, soțul ei, e sfâșiat de durere și nu-și poate explica de ce a pierdut-o pe Camelia atât de devreme. Zbuciumat de un dor imens, Florin încearcă acum să rememoreze cele mai frumoase momente pe care le-au trăit împreună.

„Am fost la Roma, dar acolo s-a simțit rău și a înțeles că se apropie de sfârșit, așa că ne-am întors la Pavullo și pe 4 ianuarie am mers pentru ultima oară la cinema cu copilul. Apoi a fost internată în spital și din acel moment situația s-a înrăutățit ”, a povestit soțul ei, Florin, potrivit Corriere di Bologna.

Camelia era din Câmpia Turzii, lucru demonstrat inclusiv de fotografia ei de cununie, care a fost făcută pe treptele Palatului Cultural „Ionel Floașiu”.

Camelia și Florin au decis să se mute în Italia în 2000. O perioadă au locuit la Riolunato, apoi la Pavullo, unde românca a lucrat ca chelneriță. Soțul este manager operațional al transportului laptelui și zerului pentru Parmareggio.

În 2019 a primit vestea care le-a dat toată viața peste capă. Camelia a fost diagnosticată cu o boală gravă, dar nu a renunțat niciun moment să lupte. „A vrut să facă lucruri frumoase până la final pentru micuțul nostru, care era universul ei, pregătindu-l pentru acest moment. Acum eu sunt cel care trebuie să fie puternic”, a mai povestit Florin.

spot_img
%d bloggers like this: