fbpx
HomeDEZVĂLUIRICifrele dezastrului de la Domeniul Public Turda
spot_img
spot_img

Cifrele dezastrului de la Domeniul Public Turda

- Publicitate -
spot_img

La începutul mandatului său de director general al SC Domeniul Public Turda, Gheorghe Balahura afirma că vrea să facă asfaltări de calitate și să aducă profit companiei…

A trecut abia un an de la acel moment și iată că, sub mandatul lui Balahura, Domeniul Public Turda este ÎN GROAPĂ.

Astfel, potrivit situațiilor financiare aferente anului 2018, Domeniul Public Turda a înregistrat o pierdere de 882.633 de lei.

Inclusiv cifra de afaceri a societății s-a comprimat, comparativ cu anul precedent, iar dacă în 2017, societatea a încasat 10.178.466 drept venituri din exploatare, în 2018, aceleași venituri au fost doar de 9.741.677 lei.

În ceea ce privește cheltuielile cu personalul, care atârnă cel mai greu în ecuația unei societăți comerciale, în 2018, la Domeniul Public Turda, acestea au crescut cu peste 500.000 de lei, comparativ cu anul 2017.

Însă, de departe, cel mai mare impact negativ asupra societății conduse de Gheorghe Balahura, l-au avut cheltuielile cu materie primă, care au fost cu aproximativ 1 milion de lei mai mari decât în anul precedent.

Ce a făcut Balahura în fața acestor probleme?

Păi … mai nimic, deoarece noile tarife practicate de Domeniul Public Turda au fost adoptate abia în septembrie, asta deși prețurile la asfalt și alte materii prime crescuseră încă din martie.

Cu alte cuvinte, vreme de 6 luni, Domeniul Public Turda, sub conducerea lui Gheorghe Balahura, a lucrat în pierdere, iar acest lucru s-a văzut în exercițiul financiar final.

Din informațiile noastre, Gheorghe Balahura stă „cu sabia lui Damocles deasupra capului”, iar în lipsa unei redresări imediate a societății pe care o administrează, n-ar fi exclus ca acesta să fie demis de către Consiliul de Administrație.

Întrebat de RefleqtMedia cum comentează situația economică de la finele lui 2018, Gheorghe Balahura a comentat, ironic: „Avem pierdere, nu pot să spun că avem profit, dacă e pierdere”.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: