spot_img
spot_img

Cifre contabile HORROR la Compania de Salubritate Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Anul 2021 a fost unul foarte greu pentru compania condusă de Cristian Cîmpean. Situația financiar-contabilă pe care consilierii locali o vor lua la cunoștință în cadrul proximei ședințe arată, la milimetru, exact problemele cu care s-a confruntat societatea în 2021.

1.26 milioane de lei este pierderea suferită de Compania de Salubritate Câmpia Turzii în anul 2021.

La aceste cifre se adaugă și datoriile în valoare de peste 5 milioane de lei, care trebuie plătite în maxim un an.

Un asemenea bilanț contabil ar atrage după sine o insolvență, însă această măsură ar cauza o adevărată ruptură între Compania de Salubritate și furnizorii săi dintre care, majoritatea, sunt din Câmpia Turzii.

Dar … de ce această pierdere?

În primul rând trebuie să ne amintim că, pe durata anilor 2020 și 2021, Compania de Salubritate a transportat deșeurile din Câmpia Turzii, Luna, Viișoara și Tritenii de Jos până la Aleșd și Sighișoara.

  1. De asemenea, toate rampele de deșeuri ilegale din Câmpia Turzii erau golite tot de Compania de Salubritate, ducând gunoaiele tot în locațiile de mai sus.
  2. Totodată, tarifele practicate de firma Consiliului Local Câmpia Turzii erau mult mai mici față de ceea ce practică, acum, Supercom SA. Practic, au lucrat cu tarife din 2017, pe care nu le-au mai mărit.

 

Dorin Lojigan are experiență din a învia morții!

Ne permitem această exprimare metaforică, cu referire la Domeniul Public Câmpia Turzii – o societate care, anul trecut, era în exact situația de acum a Companiei de Salubritate.

O schimbare de politică și o insolvență mai târziu, iar Domeniul Public Câmpia Turzii este pe val, cu cifre financiar-contabile foarte promițătoare, comenzi de lucrări și, în general, o altă abordare economico-administrativă.

Deci … trecutul a fost, speranțe sunt, rezultate vor fi și la Compania de Salubritate … să nu-i cântăm, încă, prohodul!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Val de reacții emoționante – oamenii-l regretă pe Leluț Vasilescu

Vestea privind decesul bateristului trupei Compact, Leluț Vasilescu a generat multe reacții emoționante, venit din toată lumea artistică. Adrian...

La volan prin cartierul Lut sub efectul a 4 droguri

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Câmpia Turzii au...

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...
spot_img

Da Vinci Live: Alternative Educaționale în Perioada COVID-19

Din păcate nu ne mai vedem o perioadă ? #distanțaresocială și, mai mult de atât, urmează operioadă grea pentru umanitate: economic, social, psihologic, medical... Acesta...
%d bloggers like this: