spot_img
spot_img

Cetatenii Suverani – miscarea care a sosit la Turda si Campia – iata toate motivele pentru care este o prostie

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Pentru cine nu a auzit de Cetatenii Suverani, acestia sunt un grup de indivizi care au parerea ca pot eluda legea si plata taxelor, in virtutea obtinerii unui certificat de om nascut viu, care sa le inlocuiasca orice carte de identitate.

Ei bine, mai multi indivizi, din Turda si Campia Turzii, care vor sa devina cetateni suverani au cerut sa li se dea certificate de fiinte umane nascute vii.

Este vorba despre primul document care atesta nasterea unei persoane si care se completeaza de medicul ginecolog inainte de emiterea certificatului de nastere.

“Parerea mea e ca au toate drepturile pe care le au toți cetățenii romani.Și-au depus o declarație de suveranitate”spune Dorin Lojigan, primarul din Campia Turzii

Desi certificatul constatator al nascutului viu este premergatot certificatului de nastere si in capul celor care vor sa eludeze legea ar trebui sa ii scuteasca de statutul de cetatean roman, acel certificat constatator este emis de O ENTITATE A STATULUI ROMAN.

Astfel, fie ca e emis de o clinica, de un medic de familie sau de un medic ginecolog, toate aceste trei entitati se supun Ministerului Sanatatii, care este legiferat si guvernat de Constitutia Romaniei.

De ce este important acest lucru? Simplu: miscarea Cetatenii Suverani deriva din miscarea Oamenilor Liberi pr pamant, care s-a nascut in Canada, in anii 80 si care poate fi posibila, doar teoretic, datorita unor carente legislative create la declararea independentei Canadei fata de coroana britanica.

Devreme ce, niciodata, de la conceperea sa ca stat suveran, in 1877 si pana astazi nu au existat momente in care, pe teritoriul tarii noastre sa nu functioneze vreo constitutie aprobata de parlament, miscarea Cetatenilor Suverani NU ARE FUNDAMENT.

De altfel, nici in Canada, Scotia sau alte tari membre ale Commonwealthului britanic nu au existat cazuri in care justitia sa dea castig de cauza membrilor aceator miscari.

Astfel, NICIUN CETATEAN ROMAN nu se poate declara ceva care nu este in concordanta cu Constitutia.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Miron Daniel – încă 30 de zile de arest! Este acuzat de RELE TRATAMENTE APLICATE MINORULUI!

Omul de afaceri din Câmpia Turzii, Daniel Miron, rămâne încă 30 de zile în arest preventiv, după ce...

Spitalul „Dr. Cornel IGNA” va deveni un centru zonal de imagistică

Imagistica este una dintre cele mai importante ramuri, atunci când vine despre diagnosticarea cât mai corectă a unei...

ATENTIE! Restrictii de circulatie la Turda

⛔Ca urmare a reabilitării rețelei de apă din zona intersecției străzii Mihai Eminescu cu strada Republicii, în perioada...

Mesaj de felicitare a primarului, Cristian Matei, pentru Rebeca Muraru, care a luat cea mai mare medie in BAC

Rezultate excelente obținute de elevii liceelor turdene. Turda are elevi și profesori de nota #10! 💟   Felicitări tuturor elevilor...
spot_img

Practică arheologică în castrul de la Potaissa

În data de 30 iulie 2018 în rezervaţia arheologică de la Potaissa va demara o nouă campanie de cercetări arheologice sistematice. Studenţii de la...