21.5 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaCetățenii reclamă: Nu putem dormi din cauza zgomotului de la „blocul bombă”...

Cetățenii reclamă: Nu putem dormi din cauza zgomotului de la „blocul bombă” de pe strada Tineretului

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

O persoană din Turda a postat o sesizare pe rețelele de socializare cu privire la blocul de garsoniere de pe strada Tineretului.

„La blocul “bombă” de pe strada Tineretului, niciodată nu există pe timpul verii oră de liniște? Ce face poliția municipiului Turda? În fiecare seara, de pe la ora 21 și pană pe la 3 dimineața, se fac petreceri, zbiară, se bat, iar poliția nu dă nici o amendă pentru tulburarea liniștii publice. Pe timp de vară trebuie să dormim din cauza petrecăreților cu geamurile închise. NU e normal asa ceva. Dacă un român face chef fără acordul vecinilor este amendat. Dar dacă romii fac zilnic petreceri, nimeni nu ia nici o atitudine. Ei sunt cei care vă votează domnul primar Matei Cristian????????? Vă rog să luați atitudine cu privire la acești locatari, să putem dormi și noi noaptea cu geamurile deschise, că ne sufocam de căldură!!!!”, se arată în sesizare.

Ceea ce este și mai interesant este că persoana care a făcut această sesizare a cerut să fie anonimă inclusiv pe facebook, optând pentru anonimizarea identității sale, pe grupul „Sesizări Turda”.

De-a lungul anilor, blocul de pe strada Tineretului a fost subiectul mai multor știri și controverse. În anul 2014, cetățenii din bloc au ieșit în stradă, nemulțumiți fiind că li se taie curentul … deși nu-l plătise.

Câțiva ani mai târziu, un băiat a murit, în acel bloc, după ce s-a electrocutat.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: