spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

Cerșetorul care a tâlhărit o turdeancă rămâne cu pedeapsa cu suspendare

În vara anului trecut, vă prezentam informația despre L. Dorian, turdeanul care își petrece timpul liber cerșind în parcare la Kaufland. Acesta a tâlhărit o copilă de 16 ani, deposedând-o de telefonul mobil.

În luna decembrie, Judecătoria Turda l-a condamnat pe turdean la 1 an și 6 luni de închisoare, pedeapsă care a fost suspendată, cu un termen de supraveghere de doi ani. La această pedeapsă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda a făcut apel, iar Curtea de Apel a prelungit… termenul de supraveghere.

„Tip solutie: Admis apel
Solutia pe scurt: În temeiul art. 421 alin. (1) pct. 2 lit. a) din Codul de procedură penală, admite apelul declarat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda împotriva sentinţei penale nr. 524 din data de 13.12.2023, pronunţată de Judecătoria Turda în dosarul nr. 9063/328/2023, pe care o desfiinţează parţial, în latură penală, doar sub aspectul duratei termenului de supraveghere şi rejudecând în aceste limite: Menţine dispoziţiile instanţei de fond cu privire la condamnarea şi modalitatea de executare a pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare, cu excepţia termenului de supraveghere pe care îl va majora de la 2 ani la 3 ani şi 6 luni. În baza art. 272 alin. 1 C.pr.pen., stabileşte în favoarea Baroului de avocaţi Cluj suma de 500 lei, reprezentând onorariul parţial pentru apărătorul din oficiu, avocat P.C.M. pentru inculpatul L.D., potrivit delegaţiei pentru asistenţă obligatorie nr. 527/26.01.2024, respectiv suma de 510 lei reprezentând onorariul avocaţial pentru apărătorul din oficiu, avocat F.L.V. -pentru persoana vătămată M.P., care vor fi suportate din Fondul Ministerului Justiţiei, cheltuieli ce rămân în sarcina statului. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei apelate care nu sunt contrare dispoziţiilor prezentei decizii. În temeiul art. 422 din Codul de procedură penală raportat la art. 275 alin 3 Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea apelului Parchetului rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa de azi, 20.06.2024, în modalitatea punerii deciziei la dispoziţia părţilor şi procurorului prin intermediul Grefei Curţii.
Document: Hotarâre  1014/2024  20.06.2024”, este decizia Curții de Apel Cluj.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img