fbpx
HomeStiri din MuresCENTURA DE SIGURANŢĂ SALVEAZĂ VIEŢI SI LA MURES
spot_img
spot_img

CENTURA DE SIGURANŢĂ SALVEAZĂ VIEŢI SI LA MURES

- Publicitate -
spot_img

În săptămâna 11 – 17 martie a.c., poliţiştii mureşeni au desfăşurat, la nivel judeţean, o acţiune de verificare a participanţilor la trafic cu privire la portul regulamentar al centurii de siguranţă şi a dispozitivelor de fixare omologate.


Acţiunea, coordonată de către Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, s-a desfăşurat pe drumurile din întreaga țară, dar și în statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).


Conducătorii auto şi pasagerii din autovehicule trebuie să înţeleagă faptul că neutilizarea centurii de siguranţă nu este o simplă încălcare a Codului rutier, folosirea centurii de siguranţă este cel mai sigur şi eficient mod de a ne proteja viaţa şi integritatea corporală.

Pe parcursul celor 7 zile, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au acționat pe drumurile din județ, iar în urma activităților desfășurate au constatat și aplicat sancțiuni pentru 1612 abateri la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care 543 au fost pentru neutilizarea centurii de siguranță ori a dispozitivelor speciale de retenție.

Polițiștii mureşeni reamintesc tuturor conducătorilor auto să folosească centura de siguranţă, să adopte o conduită preventivă în trafic, să păstreze o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să circule cu viteză redusă atunci când condiţiile meteo sunt nefavorabile.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: