spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Cele mai frecvente probleme la Iphone 15 și cum se rezolvă

Lansarea iPhone 15 a adus numeroase îmbunătățiri și caracteristici inovatoare, însă, ca orice dispozitiv nou, nu este lipsit de probleme. Mulți utilizatori au raportat câteva probleme comune care pot fi frustrante, dar nu trebuie să te îngrijorezi! Majoritatea se rezolvă foarte simplu.

Iată care sunt cele mai frecvente probleme întâmpinate de posesorii acestui model și cum pot fi rezolvate aceste reparații la iPhone 15:

Probleme cu durata de viață a bateriei

Una dintre cele mai frecvente plângeri este legată de durata de viață a bateriei. Mulți utilizatori au observat că bateria se descarcă mult mai rapid decât ar fi de așteptat.

Cum să rezolvi:

 • Actualizează software-ul: Asigură-te că iPhone-ul tău rulează cea mai recentă versiune de iOS. Apple lansează frecvent actualizări care includ optimizări al consumului de energie;
 • Verifică aplicațiile: Unele aplicații pot consuma multă baterie în fundal. Accesează „Setări” > „Baterie” și verifică care aplicații folosesc cea mai multă energie. Poți dezactiva actualizarea în fundal pentru aceste aplicații sau le poți șterge dacă nu sunt esențiale;
 • Modul economisire energie: Activează „Modul economisire energie” din „Setări” > „Baterie” pentru a extinde durata de viață a bateriei în momentele critice.

Probleme cu conectivitatea Wi-Fi

Este posibil să fii întâmpinat dificultăți în menținerea unei conexiuni stabile la Wi-Fi sau în conectarea la rețele noi.

Cum să rezolvi:

 • Repornește routerul: O soluție simplă poate fi repornirea routerului, dacă ai acces la el;
 • Uită rețeaua și reconectează-te: Accesează „Setări” > „Wi-Fi”, selectează rețeaua problematică și apasă pe „Uită această rețea”. Reconectează-te introducând din nou parola;
 • Resetare setări rețea: Dacă problema persistă, accesează „Setări” > „General” > „Resetare” > „Resetare setări rețea”. Această acțiune va reseta toate setările de rețea, inclusiv parolele Wi-Fi salvate.

Supraîncălzirea dispozitivului

iPhone 15 se poate supraîncălzii uneori destul de tare, mai ales în timpul utilizării intensive sau atunci când se află la încărcat.

Cum să rezolvi:

 • Scoate carcasa: Îndepărtează carcasa telefonului pentru a permite o mai bună disipare a căldurii;
 • Evită utilizarea intensivă: Reduce utilizarea aplicațiilor care consumă multe resurse, cum ar fi jocurile sau aplicațiile de editare video, atunci când telefonul este în încărcare;
 • Încărcare într-un loc răcoros: Încarcă telefonul într-un mediu răcoros și bine ventilat.

Probleme cu Face ID

Ai avut dificultăți cu recunoașterea facială Face ID? Poate că Face ID nu recunoaște fața ta sau o face foarte lent.

Cum să rezolvi:

 • Asigură-te că camera este curată: Șterge camera frontală cu o cârpă moale pentru a elimina orice murdărie sau praf;
 • Resetează Face ID: Accesează „Setări” > „Face ID și cod” > „Resetează Face ID” și configurează din nou recunoașterea facială;
 • Poziționare corectă: Asigură-te că ții telefonul la o distanță adecvată de față și într-o lumină suficientă pentru o recunoaștere optimă.

Probleme de performanță

Ai observat că iPhone 15 se poate mișca uneori lent sau că aplicațiile se blochează?

Cum să rezolvi:

 • Repornește telefonul: O repornire simplă poate rezolva multe probleme minore de performanță;
 • Șterge aplicațiile neutilizate: Accesează „Setări” > „General” > „Stocare iPhone” și șterge aplicațiile pe care nu le mai folosești;
 • Resetează toate setările: Dacă problema persistă, accesează „Setări” > „General” > „Resetare” > „Resetare toate setările”. Această acțiune nu va șterge datele personale, dar va reseta toate setările la valorile implicite.

Așadar, iPhone 15 este un dispozitiv remarcabil, dar ca orice tehnologie, nu este perfect. Întâmpinarea unor probleme este normală, însă majoritatea acestora pot fi rezolvate cu ușurință urmând pașii menționați mai sus. În cazul în care problemele persistă, nu ezita să apelezi la un GSM specializat. Dacă te afli în Cluj-Napoca, îți recomandăm cu încredere să vizitezi Smile Mobile – Service Telefoane iPhone și Samsung pentru servicii profesioniste și de încredere. 

Pe aceștia îi găsești:

 • la adresa Strada Memorandumului 26, Cluj-Napoca 400114, 
 • sau la numărul de telefon 0785 939 939.
spot_img
spot_img