fbpx
spot_img
spot_img

Cel mai promițător vaccin anti-COVID-19! Eficiență MARE, efecte secundare ZERO

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Spuneți „adio” vaccinurilor cu ARN Mesager, precum și celor care vă transformă sângele în cheaguri și pielea în solzi de pește. Comisia Europeană a aprobat achiziția unui nou vaccin, cu o tehnologie mult superioară și mult mai sigură decât tot ceea ce e acum pe piață.

- Advertisement -
- Advertisement -

Este vorba despre vaccinul NOVAX. 

Comisarul european pentru sănătate, Stella Kyriakides, a semnat astăzi, 16 august, un nou contract cu compania farmaceutică Novavax, pentru achiziția până la 200 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 în perioada 2021-2023. Vaccinul încă nu este aprobat de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), dar reprezintă o „tehnologie promițătoare”.

„Adăugăm o tehnologie de vaccin promițătoare la portofoliul nostru și asigurăm aprovizionarea cu vaccinuri pentru UE și întreaga lume, în timp ce ne pregătim pentru lunile următoare”, a scris comisarul european pe contul personal de Twitter.

Novavax este o companie de biotehnologie care dezvoltă vaccinuri de ultimă generație împotriva unor boli infecțioase grave. Vaccinul Novavax împotriva COVID-19 este deja în curs de revizuire de către EMA în vederea unei eventuale autorizații de introducere pe piață.

Comisia a luat decizia de a sprijini acest vaccin pe baza unei evaluări științifice temeinice a tehnologiei utilizate, a experienței companiei în crearea de vaccinuri și a capacității sale de producție pentru a aproviziona întreaga UE.

Inclusiv medicul, Adina Alberts, care este printre cei mai mari contestatari ai vaccinării forțate, susține vaccinul Novax.

„Vă povesteam despre Novavax, pentru prima dată la începutul primăverii. Atunci vă anunțam că sunt studii în derulare, că rezultatele sunt promițătoare și că acest produs de imunizare antiC19 nu are nicio legătură cu tehnologia A.R.N/A.D.N. prin care celulele noastre ar fi antrenate să sintetizeze proteină virală.

👉Iată că timpul care s-a scurs de atunci pană acum a dovedit că acest vaccin ar putea fi soluția pentru a contracara efectele nedorite ale infecțiilor date de mutațiile care apar și care vor mai apărea de acum încolo…
👉Novavax-ul va fi disponibil către sfârșitul anului acesta. Comisia Europeană a semnat un contract cu Compania Novavax pentru achiziționarea a 200 milioane de doze de vaccin în perioada 2021-2023.”, a spus medicul, Adina Alberts.
 
Ar putea, oare, ca Novavax să pună STOP pandemiei?

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: