spot_img
spot_img

Cei mai buni piloţi din România testează Transilvania Motor Ring

spot_img

Consiliul Județean Mureș și Asociația Mureș Rally Team organizează în data de 10 Noiembrie 2018 un eveniment demonstrativ de inaugurare a Complexului Transilvania Motor Ring. Acesta va fi structurat pe două categorii, auto și moto și va avea o secțiune dedicată piloților profesioniști din județul Mureș.

Prin acest eveniment se dorește mediatizarea circuitului către publicul spectator cât și cunoașterea posibilităților tehnice a circuitului de către piloții atestaţi și organizatorii din motorsport. Acest eveniment nu are caracter de competiție, dorim să fie o zi plăcută a motorsportului care să pună în evidență piloții, mașinile, motocicletele și valoarea tehnică a circuitului.

Printre piloții care vor lua startul în 10 noiembrie se numără legende ale automobilismului românesc precum Titi Aur, Mihai Leu, Costi Stratniv, Emil Nestor şi Teodor Pârvu iar la secțiunea moto vom avea prilejul să-i urmărim pe Robert Mureșan, Titi Moldoveanu, Vlad Bar, Ionel Pașcotă și Remus Nădășanu. Lista completă de start va fi dată publicității în cursul săptămânii viitoare.

Transilvania Motor Ring este cel mai mare complex dedicat sporturilor cu motor din România și singurul de acest fel din Transilvania. Acesta se întinde pe o suprafață de 35 de hectare și este localizat la 4 km de drumul național DN 15 (E 60) Turda – Târgu-Mureș – Toplița – Borsec și la 1,70 km de drumul județean DJ 151 B Ungheni – Căpâlna de Sus – limita județului Sibiu.

În cadrul Complexului, pista are o lungime de 3.708,00 m, având lățimea cuprinsă între 11-14 m iar clădirile administrative asigură facilitățile necesare desfășurării de evenimente de profil, fiind dotate cu trei boxe pentru serviciul tehnic de control, spații digitale pentru controlori cursă, post de cronometraj, supraveghere cursă, spațiu director cursă, studiouri TV și radio, bucătărie, spațiu pentru pregătirea premierei, platformă pentru premiere, sala de conferință, sala mică pentru curs și material didactic.

De asemenea, există 11 boxe pentru concurenți și două grupuri sanitare și șase birouri și camere de lucru pentru echipe. Boxele sunt dotate cu instalații de utilizare energiei electrice monofazate și trifazate și instalație sanitară (lavoar).

Tribuna are lungimea de 52,50 m, lățimea de 12,50 m și o capacitatea de 1428 de locuri.

Investiția cu o valoare de peste 55 milioane de lei a fost realizată prin proiectul „PARC AUTO PENTRU SPORTURI CU MOTOR”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013.

Circuitul Transilvania Motor Ring poate fi închiriat de orice persoană fizică sau juridică, (cluburi, asociații, etc.) pentru organizarea de evenimente publice sau private, track-day, competiții sportive, școli de pilotaj, lansări, expoziții, prezentări, workshop-uri și team buildinguri.

Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Mureş

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Bebelușii ar putea primi alocație DIN PRIMA ZI

Tu cât ai așteptat până ai primit alocația copilului...

De ce e bine să bei apă cu ghimbir in fiecare zi

Ghimbirul este cunoscut pentru proprietățile antiinflamatorii, însă el aduce...

Nutriționistul explică de ce brânza îngrașă mai mult decât carnea de porc

Share Nutriționiștii consideră că cine vrea să slăbească ar trebui...

Raed Arafat, decorat cu „Steaua României” în grad de cavaler

Pentru felul în care coordonează activitatea Departamentului pentru Situații...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

4 medalii de aur pentru sahistii Scolii Gimnaziale Teodor Murasanu din Turda

Micuții șahiștii de la Soala Teodor MURĂȘANU Turda au...

Super-transfer reușit de ACS Sticla Turda

Pentru a-și betona defensiva în contextul returului de campionat,...

Fake-news a la Cluj – cică americanii ne invadează „înarmați până în dinți”

Voi ați auzit de site-ul iloveyoucluj.ro? Nici noi, dar...

Mircea Diaconu: „N-am liniște cât încă sistemul de sănătate este bolnav!”

Îmi doresc pentru toți românii asigurarea unui acces mai...

Workshop internațional de calificare a solurilor, la Turda

Firma Agroturdean alături de Oficiul Judeţean Pentru Studii Pedologice...
spot_img
spot_imgspot_img

Dezvoltarea infrastructurii, prioritară în mandatul preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a prezentat astăzi, 13 Iulie 2018, bilanţul primilor doi ani la conducerea instituţiei. Acesta a arătat care au...

TRATAMENTUL FUMATULUI – REALITATE SAU MIT

OMS estimează că în lume există 1,1 miliarde de fumători(80% în ţările slab şi mediu dezvoltate) iar până în 2025 numărul fumătorilor va ajunge...

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Luna

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în localitatea Luna în data de 06.10.2022 (24 h). Sunt afectate imobilele situate de la...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: