fbpx
HomeEVENIMENTCea mai modernă primărie din zonă a fost inaugurată ieri
spot_img
spot_img

Cea mai modernă primărie din zonă a fost inaugurată ieri

- Publicitate -
spot_img

Ieri, 15 mai 2021, în prezenta ÎPS Andrei – mitropolitul de Cluj, a lui Cristian Matei – primarul Municipiului Turda, a lui Ioan Zeng – primarul comunei Mihai Viteazu și a nenumărați oficiali de rang local și județean a fost inaugurată noua clădire a Primăriei Mihai Viteazu.

Investiția de ridicare a noii clădiri a debutat în urmă cu mai bine de patru ani, costurile ridicându-se la peste 4.5 milioane de lei și fiind suportate din bugetul local al comunei.

Clădirea este una modernă, dotată cu elemente electronice de închidere, birouri pentru toate compartimentele, sală de ședințe și de protocol, dar și cu o utilitate aparte.

Spre deosebire de majoritatea clădirilor instituționale din zonă, Primăria Mihai Viteazu este singura clădire nouă dotată cu buncăr anti-atomic.

Ceremonia de inaugurare a clădirii a debutat cu o slujbă de sfințire, oficiată de un sobor de preoți, conduși de ÎPS Andrei.

După slujbă, primarul comunei – Ioan Zeng, a ținut o alocuțiune, în care a adus mulțumiri tuturor partenerilor implicați în proiect.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: