spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Cea mai mare nota din istoria gastronomiei clujene

Astazi, la cel mai select si notoriu restaurant din Cluj s-a scris o noua fila de istorie, intr-un mod inedit, caracteristic omului de afaceri, Avram Gal.

La Transylvania Steakhouse s-a platit cea mai mare nota de plata din cate s-au auzit pe la Cluj, 16300 de lei pentru o cina… dar CE CINA!

Tomahawk, foie grass, vitelo tonatto, t-bone sau new york strip sunt doar cateva din dish-urile comandate.

Ovidiu Danila, multiplu campion national si mondial la Fitness si Culturism, alaturi de Jack Wood, detinatorul concursurilor de Mr. OLYMPIA, au fost “mesenii” restaurantului.

Acestia au primit din partea restaurantului cate o sticla de vin de colectie!

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Related Articles

Stay Connected

6,500المشجعينمثل
680أتباعتابع
3,500أتباعتابع
680أتباعتابع
360المشتركينالاشتراك
- Advertisement -spot_img

Latest Articles