spot_img

Cea mai mare investiție „greenfield” din Turda – zeci de milioane de euro, într-un proiect unic

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Turda atrage investitori pe bandă rulantă, iar cel mai recent exemplu este și cel mai edificator.

Compania germană de produse farmaceutice, STADA, organizează o conferință de presă, la Turda, pentru a-și prezenta cea mai nouă investiție în zonă.

Este vorba de Conferința de presă pentru anunțarea unei investiții într-un proiect greenfield de construcție a unei facilități proprii de producție și ambalare a produselor farmaceutice, ce va deservi preponderant piețele Uniunii Europene. Fabrica va fi amplasată în Parcul Industrial și Logistic Arieș.

Evenimentul va avea loc săptămâna viitoare, iar investiția pe care STADA o va face la Turda se anunță a fi cea mai mare investiție din domeniul farmaceutic, din Transilvania.

Stada România este parte integrantă a grupului STADA Arzneimittel AG, una dintre principalele companii farmaceutice din Germania.

Stada are un portofoliu variat, oferind pacienților atât medicamente inovative și generice, medicamente fără prescriere medicală, produse farmaceutice specializate (biosimilare), cât și produse CHC (Customer Health Care).

Stada Arzneimittel AG este prezentă în aproximativ 130 de țări, cu aproximativ 50 de reprezentanțe, 20 de fabrici și circa 10900 de angajați în întraga lume.

De peste 120 de ani, Stada se ocupă de cel mai de preț lucru: sănătatea. Îngrijirea sănătății și bunăstării oamenilor este în centrul filozofiei Stada.

Alles Gute – Toate Cele Bune! este mai mult decât o urare, ea formulează standardele pe care Stada și le impune în realizarea produselor de calitate și a misiunii pe care și-a asumat-o.

Produsele farmaceutice Stada în România

În România, Stada este prezentă prin reprezentanță locală, Stada M&D SRL. Produsele farmaceutice Stada sunt prezente în aproape toate farmaciile din țară, distribuția companiei având acoperire națională.

Printre produsele farmaceutice regăsim și suplimentele alimentare Stada. Acestea acoperă o gamă foarte largă de incidente, oferind un puternic ajuvant sănătos și natural 100%. Dintre acestea menționăm Bronhoklir, singurul sirop de tuse la plic. Gata dozat și ușor de administrat, produsul este excelent pentru orice situație în care ne putem găsi. Fie la magazin, la școală, la o ședință sau într-o vizită, Bronhoklir este siropul de tuse monodozat, ideal împotriva tusei. Hepathrombinum este un adjuvant natural dedicat celor ce întâmpină probleme cu durerile de picioare, celor care simt picioarele grele sau pentru varice. Refenum Ice și uităm de ferba musculară, adjuvantul dedicat simptomelor cauzate de ferbă musculară sau de traumatisme articulare.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

110 ani de atestare documentară a existenței serviciului de alimentare cu apă în sistem centralizat în municipiul Turda și regiunea limitrofă

Data de 11 mai 2022 este o zi cu o însemnătate deosebită pentru locuitorii din arealul de deservire...

În atenția locuitorilor municipiului Turda

În cadrul Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte de la Biroul Unic al Primăriei Municipiului Turda cererile vor fi...

Probleme la Pașapoarte Turda – cetățenii, nemulțumiți, funcționarii, profesioniști la ridicat din umeri

Probleme grave în această dimineață la punctul de lucru Turda al Serviciului Public Comunitar Pașapoarte. Deși NU AU FOST...

Inspectoratul Județean în Construcții confirmă sesizările USR PLUS Turda

⚠️ Inspectoratul Județean în Construcții CONFIRMĂ sesizările USRPLUS Turda în privința lucrărilor de MÂNTUIALĂ de pe strada Bogata❗...
spot_img

Biserica Șovagăilor din Turda, resfințită de ÎPS Andrei

În anul 1467 regele Matei Corvin a înăbușit un complot al nobililor din Cluj si Turda și a numit ca prefect al Salinelor din Ardeal (cu sediu la Turda) pe Miklos Olah,...
%d bloggers like this: