spot_img

Ce rost mai are să plătești bani pe print? 72% din cetățenii Uniunii Europene citesc știrile ONLINE

Date:

Share post:

În condițiile în care încă există entități publice care fie editează ziare, fie plătesc contracte de diseminare informații pe print, următorul studiu publicat de Eurostat tinde să le dea socotelile peste cap.

Potrivit Eurostat, 72% dintre cetățenii Uniunii Europene citesc știrile DE PE INTERNET, fie că vorbim despre site-uri de știri, agenții online sau așa mai departe.

Rezultă că 28% dintre cetățenii Uniunii Europene își iau informațiile fie din radio, fie din televiziune, fie din ziarele printate – un procent INFIM, dacă este să ne raportăm la sumele cheltuite de unele entități pentru „publicitate print”.

În România, având în vedere atât populația îmbătrânită, cât și faptul că avem cătune și cotloane unde nu ajunge niciun recenzor al Eurostat, procentul oficial al celor care se informează de pe internet este de doar 59% … am spune unul FALS în condițiile în care tot mai multe bunicuțe și bunicuți au acces la smartphone-uri și le ajunge să „dea doar odată cu degetul” pentru a ajunge fie la Google News, fie la Facebook – unde se propagă toate știrile din lumea asta.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Topul celor mai căutate joburi la început de an

Aproximativ 10.000 de joburi au fost postate în prima...

Prețurile carburanților, 4 ianuarie 2023 – vezi cum impactează eliminarea reducerii de 50 bani/litru

Începând cu 31.12.2022, reducerea de 50 bani/litrul de carburant,...

0 – cifra magică pentru autostrăzi, în Transilvania, în 2023!

Deși SINGURUL tronson de autostradă inaugurat, în 2022, a...
%d bloggers like this: