spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Ce n-au făcut autoritățile și ISU, fac voluntarii! Aplicație pentru șoferii împotmoliți în zăpadă

spot_img

În mod normal, o astfel de aplicație nu ar trebui să existe, deoarece în România este obligatoriu să ai gume de iarnă. De asemenea, atât consiliile județene, cât și CNAIR cheltuie MILIARDE DE LEI pe deszăpezirea drumurilor publice.

Cu toate acestea, anual, există „amețiți” care ajung să fie împotmoliți în zăpadă, după ce se cred mai isteți decât mama-natură, iar în ajutorul lor intervine, începând din acest an, CERT Transilvania.

„„A inceput perioada cu vreme capricioasa, care poate sa creeze probleme chiar si celor mai experimentati soferi. Dupa cum stiti, membrii voluntari ai CERT Rescue sunt tot timpul pregatiti pentru a va ajuta in caz de nevoie. Avem un instrument foarte util ce va permite sa ne solicitati ajutorul, si anume Aplicatia CERT 4×4 Rescue. Aceasta aplicatie va usureaza contactul cu noi, permitand totodata localizarea rapida si precisa – pentru a minimiza timpul in care ajungem la fata locului”, au transmis reprezentanții CERT Rescue. 

Aplicația este șii acum disponibilă atât în App Store cât și în Google Play. Aplicatie dezvoltata in parteneriat cu www.rebeldot.com Suntem voluntari și încercăm să vă fim alături. Acționăm pe raza municipiului Cluj-Napoca + 75km. În cazul în care evenimentul implică victime sau o necesitate urgentă cu riscuri adiționale, va rugăm să apelați 112. Nu prestăm servicii de tractare! Vă ajutăm doar să vă repuneți mașina pe carosabil. Număr de permanență: 0722822282”, au mai transmis voluntarii CERT Rescue. 

Deci … nu ISU (care sunt plătiți din bani publici), nu SALVAMONT (care sunt plătiți din bani publici) … ci voluntarii de la CERT Rescue. Păi nu-i viața frumoasă? 

spot_img
spot_img
spot_img