spot_img
spot_img

CÉ LA VI – tânărul deejay care ia cu asalt piața techno din România

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

CÉ LA VI (Alex Muntean, pe numele său adevărat) este marea revelație a muzicii techno din România, ale cărui seturi au ajuns să fie difuzate inclusiv la radiourile din Ibiza (Spania).

Născut în Transilvania, România, CÉ LA VI este un produs al muzicii electronice. În primul rând, el este omul care a ascultat, omul care a stat mulți ani în public. Apoi, încet, în backstage-urile celor mai tari festivaluri din România precum Untold, Electric Castel, Sunwaves, SAGA dar și la festivaluri din Europa precum EXIT și HideOut și la fel și marile cluburi de muzică electronică precum Midi, Kristal etc.

A stat în spatele multor artiști mari de la care a învățat mai multe și a câștigat încrederea pentru a începe să pună muzică. Așa a început pasiunea lui pentru muzică, așa a început să „fure” profesia celor mai buni artiști, ceea ce a dus la o creștere rapidă a carierei sale.

Și-a format propriul stil de muzică tech house, conectându-și mereu vibrația cu publicul. De 4 ani își arată munca atât în ​​cadrul unor evenimente publice, cât și private.

A participat la evenimente cu: Stiv Hey, Skizzo, Chicks Luv US, Gustaff, Sante Sansone, Brad Brunner, Kidoo, Tatiana Cabezas, Pedro Vasconcelos, The Gang raw, Cosmin Horatiu etc.

„Cel mai mare event la care am fost, a fost organizat de Resonate.EU in Form Space unde am pus muzica impreuna cu Chicks luv us din Franta in fata la aprox 1000 de oameni”, ne spune CÉ LA VI.

Am urmărit seturile tânărului deejay, pe SoundCloud și am rămas interziși de ceea ce poate crea un tânăr care nu are vreo școală muzicală în palmares.

„Ce ma face diferit de restul artistilor de muzica techno/techhouse e faptul ca am un vibe special cu publicul, asta pentru ca, inainte sa devin dj, eram intre ei, intre oameni, intre public si asta m’a ajutat pentru ca stiu ce vreau oameni sa auda, ceea ce imi doream si eu defapt”, spune CÉ LA VI.

Ceea ce nu multă lume știe este că Alex (CÉ LA VI) este născut la Câmpia Turzii și de aici a plecat să cucerească lumea.

Ei bine, de la Câmpia Turzii a ajuns să participe la unele dintre cele mai tari evenimente din țară: Cluj Napoca, Arad, Timisoara, Brasov, Sibiu, Iasi, Alba Iulia, dar și din Italia, urmând să-și facă debutul în Croația.

„Visul meu este sa ajung sa pun muzica la una dintre cele mai tari petreceri “elrow” . Am participat la 3-4 evenimente ale lor atat in Romania cat si in Barcelona (acasa la ei) iar stilul lor de petrecere este toootal altceva decat la noi in Romania bro haos culoare, lumini, costumatii, scenografii efectiv un carnaval” – ni se confesează CÉ LA VI.

Instagram : http://instagram.com/celavimusicro

 

Facebook : http://facebook.com/celavimusicofficial

 

SoundCloud : http://soundcloud.com/celavi-music

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Un nigerian, care a amenintat o copila de 19 ani si s-a luat la harta cu politistii, acuza ca “a fost batut de gabori”

Mai nou, orice copil penibil cu 4 clase si antecedente penale e mare trapper. Acesta este si cazul lui...

Promovabilitate de peste 92% la Evaluarea Națională, în județul Cluj – locul 2 pe țară la numărul de medii de 10

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au centralizat rezultatele înregistrate la examenul de Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a...

O femeie este dată dispărută de familie – ultima dată a fost văzută în Iulius Mall Cluj

O femeie care a venit de curând din Belgia este dată dispărută de familie. Tânăra locuiește în Satu Mare...

Educația pentru sănătate se va face doar din clasa a VIII-a şi doar cu acordul părinților – educația sexuală NU se predă!

Parlamentarii au decis că Educația pentru sănătate, care cuprinde şi partea de educaţie sexuală, se va face în...
spot_img

Semnare contract de achiziție publică de lucrări (proiectare și execuție) privind realizarea obiectivului de investiții: ”Restaurarea, punerea în valoare și introducerea în circuitul...

   Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020, Agenția de Dezvoltare  Regională Nord-Vest în calitate...
%d bloggers like this: