25.9 C
Turda
Saturday, August 6, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaCe impact va avea asupra Turzii organizarea semifinalei Eurovision la Salină?

Ce impact va avea asupra Turzii organizarea semifinalei Eurovision la Salină?

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Salina Turda este, de departe, cel mai cunoscut obiectiv turistic din Transilvania, depășind castelele din Peleș sau Bran, dar și alte obiective turistice importante.

Ei bine, odată cu organizarea semifinalei Eurovision 2018 în Salină și promovarea acestui eveniment pe cele 12 canale de televiziune ale TVR-ului, inclusiv pe TVR Internațional, nu va face decât să contribuie la notorietatea și la prestigiul Salinei și, implicit al municipiului Turda.

„La fel ca în cazul Drone Champions League, care a fost organizat anul trecut, nu ne așteptăm la un aflux imens de vizitatori în ziua de desfășurare a Eurovision, însă efectul este unul pe termen lung. La semifinala Eurovision, care este organizată de TVR și care va avea și aportul European Broadcast Union, vor veni oameni din muzică și din showbiz din toată țara și chiar din Europa, iar faptul că este primul eveniment LIVE transmis de la mare adâncime nu va face decât să contribuie la succesul întregului demers”, precizează Simona Baciu, directorul Turda Salina Durgău S.A..

Ideea organizării Eurovision la Salina Turda aparține primarului turdean, Cristian Matei, care are în plan și organizarea unui mare festival de muzică în orașul său.

Cât privește Eurovisionul, este de așteptat ca, în funcție de calitatea transmisiunii LIVE din 11 februarie, finala de anul viitor să fie organizată în Salină.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: