Ce-i așteaptă pe cetățenii din Tureni în 2018 – ne spune Daniela Mănăilă

spot_imgspot_img

Anul 2018 va fi anul marilor lucrări de investiții pentru comuna Tureni, sau cel puțin asta rezultă dintr-un scurt interviu pe care edilul comunei, Daniela Mănăilă, l-a acordat pentru RefleqtMedia.ro>.

Astfel, dacă în 2017, la Tureni s-au realizat trotuare, stații de autobuz moderne, s-a modernizat dispensarul uman și s-au obținut banii pe măsura 7.2, în 2018 administrația locală are în vedere edificarea unei capele mortuare, asfaltarea a 17 km de drum și modernizarea iluminatului public stradal.

„În 2017 am depus către Compania Națională de Investiții un proiect pentru realizarea unei săli de educație fizică la Școala din Tureni. Acest proiect se află pe lista de investiții a CNI. Totodată, am depus un proiect la Grupul de Acțiune Locală pentru mansardarea școlii din Tureni și realizarea unui after-school. Am obținut 1,2 milioane de euro pentru asfaltarea drumurilor din Comșești, dar și pentru drumul de legătură dintre Tureni și Comșești. Am demarat procedurile de întabulare gratuită a terenurilor agricole din comună”, spune Daniela Mănăilă.

Ei bine, conform spuselor primăriței din Tureni, în 2018 se va preda sistemul de apă și canalizare către Compania de Apă Arieș și se vor asfalta drumurile pentru care comuna a primit finanțare europeană, în valoare de 1 milion de euro.

„Este vorba despre 19 km de drum în localitățile Micești, Comșești și Tureni. Vreau, totodată, să edific o capelă mortuară la Tureni și să modernizăm iluminatul public stradal”, spune Daniela Mănăilă.

Deasemenea, edilul comunei Tureni aduce mulțumiri primarului turdean, Cristian Matei și directorului Companiei de Apă Arieș, Bogdan Bobic, pentru cei 19 milioane de euro pe care comuna Tureni îi va avea la dispoziție în 2018-2020.

spot_img
%d bloggers like this: