fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiCe frumoase sunt autobuzele hibrid cu care se vor plimba cetățenii din...

Ce frumoase sunt autobuzele hibrid cu care se vor plimba cetățenii din Câmpia Turzii! Vezi când ajung în oraș!

spot_img

În cursul săptămânii trecute, o grupare politică a dispersat în spațiul public o informație îngrijorătoare pentru cetățeni, și anume că autobuzele hibrid electric+diesel vor sosi la Câmpia Turzii „abia la anul pe vremea asta”, adică în noiembrie 2023.

Deoarece, în comunicările publice legate de autobuze, Primăria Câmpia Turzii declarase că acestea vor ajunge în oraș în această toamnă, am solicitat un punct de vedere argumentat al primarului, Dorin Nicolae LOJIGAN.

„Autobuzele sunt în teste, la producător. Acestea vor sosi la Câmpia Turzii în acest an. Există o mică întârziere generată de implementarea sistemului de e-ticketing, însă aceasta nu constituie o problemă majoră.”, a conchis Dorin Lojigan, în exclusivitate pentru RefleqtMedia.

După ce autobuzele vor intra în posesia Primăriei, acestea vor fi omologate din punct de vedere al Registrului Auto Român și, ulterior, înmatriculate, apoi vor putea ieși pe traseu.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: