fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRICe-ai făcut, Bobiță? Încă un dosar penal pentru Cristi Căpușan! Se cere...

Ce-ai făcut, Bobiță? Încă un dosar penal pentru Cristi Căpușan! Se cere arestarea lui!

- Advertisement -

Anul 2020 este, cu adevărat, unul nefast pentru omul de afaceri din Câmpia Turzii, Cristi Căpușan.

După ce a fost prins la furat de lemne la Luncani, acum procurorii turdeni solicită instanței emiterea unui mandat de arestare pentru … nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Dosarul, de la Judecătoria Turda, va avea pronunțarea în 16 decembrie, însă având în vedere „coada” de fapte antisociale pe care Cristi Căpușan le are în „palmares” n-ar fi exclus ca acesta să-și asculte colindătorii din arest preventiv.

Surse din anchetă spun că ultima faptă la care fac referire procurorii ar fi celebrele 16 căprioare pe care organele de cercetare penală le-ar fi găsit în congelatorul omului de afaceri în această vară și pe care se presupune că acesta le-ar fi braconat fără drept de a folosi arme de foc.

De altfel, Căpușan a dat o declarație pentru RefleqtMedia în care neagă acuzațiile de braconaj.

„N-ar fi fost rău dacă aveam 16 căprioare în congelator!”, a declarat – ironic – omul de afaceri.

În dosarul 8207/328/2020 în care procurorii solicită arestarea lui Căpușan, atât Garda Forestieră Cluj, cât și Asociația „Stejarii” în care afaceristul este membru, s-au constituit parte civilă.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

S-a instalat gerul, însă nu va dura mult și temperaturile vor...

0
Deși temperaturile au scăzut, în ultima perioadă, ajungând local și la -10 grade, în următoarele zile se anunță o nouă perioadă cu vreme bună,...

Comentarii

%d bloggers like this: