spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Cazul „Ovidiu Vancea” ne arată cât de obtuzi și ipocriți suntem, ca societate!

Astăzi, presa națională și cea de la Cluj a „luat foc” după ce au aflat și ei (târziu, ce-i drept), că Ovidiu Vancea a predat niște cursuri de matematică la Colegiul Național Mihai Viteazu din Turda.

„Cap mafiot”, „Temutul interlop”, „Liderul grupărilor interlope” sunt doar câteva dintre sintagmele pe care colegii mei din presă le-au atribuit unui om, FĂRĂ CA MĂCAR VREUNUL să-i ia un punct de vedere lui Ovidiu Vancea.

Ba mai mult, colac peste pupăză, s-a trezit și tovarășa Marinela Marc de la Inspectoratul Școlar Județean, să se spele pe mâini și să prezinte un punct de vedere idiot, din perspectiva mea, care nu a făcut decât să atragă negativitate asupra subiectului.

Pot spune, în această seară, că sunt singurul jurnalist din România care a vorbit cu Ovidiu Vancea … și pot spune oricui că … nu doar că suntem niște puritani împuțiți și niște ipocriți, dar ne place să terfelim oameni și să le-aducem aminte tot ce-au făcut … chiar și când se reabilitează.

Va dau niște exemple concrete:

  1. Gigi Becali a fost condamnat la câțiva ani de închisoare pentru diverse fapte care au prejudiciat statul român cu niște milioane de euro – NIMENI NU-L NUMEȘTE INTERLOP, nimeni nu-l numește FOSTUL PUȘCĂRIAȘ, nimeni nu are vreo problemă să-l promoveze NON-STOP la televiziune.
  2. Nuțu Cămătaru a devenit o reală senzație a internetului, a televiziunilor și a tuturor site-urilor de socializare după ce Codin Maticiuc a scris o carte despre el
  3. Când vine vorba despre Turda și despre Ovidiu Vancea … nu, nene, „interlop” „mafiot” alea alea… dar, doamnelor și domnilor, câți dintre voi știu ADEVĂRUL despre Ovidiu Vancea?

Ovidiu Vancea, dragi prieteni, este în an terminal al Facultății de Matematică și Informatică de la Universitatea Babeș Boliay din Cluj Napoca. Oare câți dintre colegii mei de breaslă care l-au terfelit toată ziua au terminat măcar o facultate, la ID.

Cât privește faptele lui penale, a răspuns pentru ele, iar pentru una “cea de tentativă de asasinat” … a primit și despăgubiri de la statul Român, fiind ACHITAT!

Mi-aș fi dorit ca aceeași isterie să se genereze când, la Școala HCC din Turda, un elev era BĂTUT cu pumnii de către un profesor!

Mi-aș fi dorit o isterie similară când, la o altă școală, fetele se “loveau” prin băi, fiind răsplatite cu stelute pentru performantele lor sexuale.

Dar nu, noi ne isterizam cand un om, care e sotul unei farnaciste, absolvente de UMF, isi schimba viata! 

Ovidiu Vancea e reabilitat, are trei copii minunati si, de multa vreme, nu se mai ocupa cu activitati ilicite.

Dati-i omului o sansa! 

Astazi presa si societatea si-a dat examenul de Bacalaureat in atitudine refractara, puritanism si ipocrizie!

spot_img
spot_img
spot_img