spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Cazul oftalmologului fals de la Câmpia Turzii – soțul doctoriței se consultă cu asistentele ce să declare în anchetă

spot_img

„Adevărul” a intrat în posesia unei înregistrări audio a unei întâlniri a medicului Marius Nistor cu cadrele medicale de la Spitalul CFR Cluj-Napoca. Acesta dă indicaţii privind conţinutul declaraţiilor cerute în ancheta ce o priveşte pe soţia sa. Crina Nistor este acuzată că a practicat timp de 10 ani oftalmologia fără să aibă acest drept. Medicul şi soţia sa neagă acuzaţiile aduse.

Din fişierul audio primit pe adresa redacţiei rezultă că medicul Marius Nistor a intrat în posesia declaraţiilor făcute de cadrele medicale în cadrul anchetei în care e cercetată soţia sa şi, mai mult decât atât, s-a întâlnit cu aceste cadre medicale şi le-a dat indicaţii privind un nou rând de declaraţii solicitate.

Crina Nistor ar fi practicat timp de 10 ani oftalmologia la Spitalul CFR din Cluj-Napoca alături de soţul ei, un cunoscut şi apreciat chirurg oftalmolog.

Acestea sunt acuzaţiile de la care a pornit ancheta. Sesizată de Ministerul Sănătăţii, Direcţia de Sănătate Publică Cluj a început să cerceteze, săptămâna trecută, cazul de la secţia Oftalmologie a Spitalului CFR Cluj-Napoca. 

Citeste mai mult: adev.ro/ppnjq9

spot_img
spot_img
spot_img