26 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRICât rău a putut face Baghera! „Jumătate dintre copiii turdeni se droghează”

Cât rău a putut face Baghera! „Jumătate dintre copiii turdeni se droghează”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Mărturia ȘOCANTĂ aparține unui puști de nici 16 ani care, după ce s-a drogat împreună cu un prieten, lângă Târgul de Animale din Turda, s-a ales cu multiple răni și contuzii, cauzate de prietenul sau care i-a aplicat o mamă de bătaie … din senin.

De pe la paisprezece ani am început să consum prenadez, însă şi asta a fost pe etape… Am avut perioade în care consumam etnobotanice, prafuri şi chiar „zombie”. Ţin minte, anii trecuţi, când a fost scandalul legat de drogul „zombie”, pe care-l vindea celebrul „Baghera”, am consumat şi eu o dată aşa ceva, chiar de la el. Însă, a fost atât de tare preparatul, încât  am leşinat imediat ce l-am luat, cu spume la gură… 

Abia atunci, după ce au fost numeroase  victime, au început să mai „mişte” puţin şi poliţiştii din Turda şi CâmpiaTurzii şi au luat măsuri.  Până la acele incidente stăteau la rând numeroase persoane, la blocul lui „Baghera” din Câmpia Turzii, toate dornice să cumpere „zombie”. Culmea, deşi se ştia de mine că folosesc droguri, poliţia mi-a dat amenzi numai pentru consum de seminţe sau bere în locuri publice. Nu pot să-i acuz de ceva, însă s-ar putea ca fenomenul, fiind prea răspândit, să fie siliţi să închidă ochii.

Eu cred că cel puţin şaizeci la sută din tinerii turdeni consumă droguri – şi ştiu perfect ce spun!”, a mărturisit tânărul, citat de bzc.ro

Vă reamintim că Sorin Scrob, zis Baghera, a fost condamnat la 7 ani de închisoare, pentru trafic de droguri. Acesta va putea ieși din închisoare cel mai devreme în 2023.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: