fbpx
spot_img
spot_img

Cât de ușor își acceptă neglijența funcționarii primăriei Turda!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Ședința ordinară de Consiliu Local, organizată astăzi la Turda a prilejuit două momente cel puțin hilare, din partea reprezentanților executivului.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aceștia, practic, au recunoscut că au fost neglijenți atât în pregătirea unor documente necesare studierii proiectelor de hotărâre locală, cât și în solicitarea unor documente, de la alte entități.

Primul care, nonșalant, și-a recunoscut neglijența, a fost Marin Dumitru Fântână. Acesta a declarat că „a fost o neglijență” faptul că nu le-a pus la dispoziția consilierilor locali o copie electronică a unui plan de situație.

De asemenea, la proiectul privind declanșarea unei proceduri de licitație pentru valorificarea masei lemnoase rezultată în urma defrișărilor din cadrul proiectului „Reabilitarea sitului poluat istoric Poștarât”, consilierii opoziției au solicitat o analiză de calitate a masei lemnoase, pentru a vedea dacă această masă lemnoasă este poluată și este periculoasă pentru viață.

Cu aceeași nonșalanță, Ioana Iftime, funcționar public … a declarat că „Da, într-adevăr, am solicitat acest document atunci când mi-ați cerut, dar … din neglijență, nu am insistat să-l primesc.”

Astfel, consilierii locali turdeni au fost puși în fața unei situații aberante: aceea de a vota proiecte de hotărâre insuficient fundamentate.

Practic, atitudinea nepăsătoare a funcționarilor publici discreditează întregul act administrativ, aducând o pată negativă asupra imaginii instituției pe care o reprezintă.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: