8.9 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiCât de jos pot unii să coboare??? Dorin Lojigan, victima unui atac...

Cât de jos pot unii să coboare??? Dorin Lojigan, victima unui atac de tip „fake news”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Trăim într-o perioadă în care oamenii fără caracter au recurs la mijloace mojice și penbile de a-și discredita inamicii.

S-au dus demult momentele în care gladiatorii intrau în arenă și se luptau până la ultima picătură de sânge, nu … acum e despre bârfe spuse de „bărbați” și … cu toții știm că bărbații care bârfesc sunt printre cele mai jegoase forme de viață.

Dorin Lojigan – primarul municipiului Câmpia Turzii – a fost victima unui astfel de atac, despre el scornindu-se povești cum că ar fi suferit un infarct, care l-a determinat să provoace un accident.

Pentru a stopa din fașă această tentativă sinistră de a-l discredita, Lojigan a dat următoarea declarație pe facebook: „Dragi cetățeni,
Eforturile depuse de adversarii mei politici și de oamenii care nu cred în strategia pe care o aplic pentru asigurarea unui progres uniform și armonios al municipiului nostru pur și simplu nu au limite.

Ultima lor scornire este aceea potrivit căreia aș fi suferit un infarct miocardic, după ce anterior au afirmat că aș fi avut un accident de circulație.
Atunci nu am reacționat dar acum se impune sa o fac pentru că familia mea a fost afectată.

Vreau să vă asigur pe toți de faptul că starea mea de sănătate este excelentă. Nu sufăr de nicio afecțiune cardiacă sau circulatorie și, sub nicio formă, nu am suferit vreun infarct miocardic vreodată.

Cât privește accidentele de circulație, nici nu se pune problema.

Astfel, vă îndemn pe toți să nu credeți basmele alarmiste inițiate de adversarii mei politici și nici tentativele lor de discreditare.

Sunt un om sănătos, vivace, puternic și entuziasmat să pun în aplicare toate planurile și proiectele pe care le am pregătite pentru Municipiul Câmpia Turzii!”

Toate aparițiile sale publice, neîntrerupte în ultima vreme, demonstrează clar că Lojigan este sănătos și că nu a suferit nici vreun infarct și nici vreun accident rutier.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: