spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc?

Hai să vedeți cum o să reușesc, prin acest...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

Care-ai, vere, o eșarfă tricoloră, să i-o dăm lu’ Ciortea?

Dragi cititori, am trăit s-o vedem și pe asta! Imaturitatea și naivitatea politică a PSD Turda a atins cote atât de mari încât se anunță, de pe acum, câștigători ai alegerilor locale de peste un an, în baza … unui sondaj realizat pe facebook, pe un grup anti – Cristian Matei.

„SURPRIZĂ POLITICĂ LA TURDA ❗️❗️❗️
👉 Care sunt noile opțiuni electorale ale turdenilor reflectate prin intermediul unui sondaj facut în online, pe o durată de 3 zile, în ceea ce privește funcția de primar al urbei ❓️❓️❓️
👉 RĂZVAN CIORTEA (P.S.D) – 44 %
👉ADRIAN NAP(P.M.P) – 17 %
👉CIPRIAN RIGMAN(U.S.R.) – 12%
👉CRISTIAN MATEI (P.N.L) -5%
👉MIRCEA IRIMIE (Partidul Republicanilor) – 5%
👉 ALTUL -14%” – scria, aseară, PSD Turda pe pagina lor de facebook, cu referire la sondajul menționat.

Dar … de dragul matematicii și-al jurnalismului, haideți să analizăm – la rece – acest „sondaj anonim”.

În primul rând, au fost exprimate 269 de voturi, inclusiv de către MINORI! Da, domnule subprefect, vă lăudați cu voturile unor copii care nu au drept de vot 🙂

În al doilea rând, 44% din 269 de voturi înseamnă 119 … ceea ce e FOARTE PUȚIN pe un grup anti – Cristian Matei, grup creat, cândva, de Asociația T9, care acum este doar o amintire.

Pe de altă parte, acel grup nu are marjă de eroare, iar voturile au putut fi manipulate după bunul plac al oricui, așa cam cum au făcut unii și în sondajele online inițiate de RefleqtMedia și pe care n-am mai vrut să le facem publice!

În al treilea rând, noi știm care este motivul pentru care Ciortea și argații săi suferă de așa disperare. Sursele noastre politice din PSD Cluj ne spun că nu este ZI fără ca cineva din partid să nu-l sune pe Cristian Matei cu celebrul „Hai, Cristi, înapoi!”

Da, da, PSD CLUJ trage cu dinții de Cristian Matei să revină sub umbra trandafirului, dar de ce ar face asta, dacă Răzvan Ciortea „are caii mai bărbați”? Pentru că, în realitate, singura zonă unde Ciortea ar putea câștiga alegerile locale de anul viitor, este Micro 2, cartierul său de baștină!

Ciortea nu are NIMIC de partea lui în virtutea alegerilor de anul viitor:

  1. PSD Turda nu are mașinărie de vot – are doar niște ageamii politici care nu ies în evidență NICIODATĂ, nici măcar în ședințele de Consiliu Local.
  2. Subprefectul, Răzvan Ciortea, este atât de „notoriu” încât lumea-l știe după porecla din tinerețe – „Mandea”.
  3. Carențele MAJORE din CV-ul subprefectului, pe care le vom prezenta la momentul potrivit, ilustrează necunoscute care nu dau bine pentru un candidat la funcția de primar.
  4. Firmele la care Ciortea a fost fie asociat, fie administrator, au datorii… profit spre 0
  5. Ciortea este IGNORAT de propriul partid. Nici un ministru, nici un secretar de stat, nici măcar Alfred Simonis n-au venit la Turda – au fost la Cluj, apoi la Câmpia Turzii … Turda, pas.
  6. Singurele apariții în presa de la Cluj ale lui Ciortea sunt despre cum „și-a angajat” secretară, despre cum a ajuns soția lui la APIA și așa mai departe.
  7. Sondajul publicat aseară nu reflectă nici un candidat AUR, iar AUR va fi MAREA SURPRIZĂ la alegerile din 2024, dacă nu va fi arestat George Simion 🙂
  8. … am putea continua la nesfășit, dar preferăm să ne distrăm văzându-i pe pesedeii turdeni cum își arogă „un gol turcesc”, ca la fotbal.

În aceste condiții, postarea de aseară, cu „noile trenduri politice” este o glumă proastă! Cristian Matei are în propriile mâini rezultatul alegerilor locale de la anul.

Dacă termină toate proiectele europene, la timp, și în condiții optime, Matei va defila!

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img