fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiCăpșunarii mofturici: Trebuie să ne trezim cu noaptea în cap pentru buletine!...

Căpșunarii mofturici: Trebuie să ne trezim cu noaptea în cap pentru buletine! … CINE VĂ PUNE???

spot_img

Căpșunarii sau … diaspora, pentru liberali, s-au revoltat pentru faptul că trebuie să se trezească la 5 dimineața ca să prindă bilete la ordin, pentru buletine, la Câmpia Turzii.

”La Câmpia Turzii se stă la rând de la 4 dimineața ca să se obțină o programare la Evidența Populației pentru eliberarea unei cărți de identitate noi. Mulți rămân fără programare deoarece locurile sunt „limitate” și se repetă zilele de stat dimineața în picioare în fața geamului Poliției Locale. Poza este făcută la 5:30 și este o zi cu puțină lume, plus că foarte mulți vin la ora 6:00, așa cum le spun doamnele de la Evidența Populației.”, spune o reprezentantă a Diasporei, pentru TurdaNews.

Păi … în primul rând, cine vă pune să vă treziți la orele dimineții pentru bilete de ordin? Pe de altă parte, cine vă pune să vă preschimbați buletinele, DACĂ SUNT VALABILE?

„Dacă tot am venit în țară, îmi schimb și buletinul, chiar dacă expiră la anul” , a fost explicația efectiv stupidă pe care am auzit-o astăzi pe holurile SPCLEP Câmpia Turzii.

Pe de altă parte, ceea ce nu spune nimeni este adevărul crunt de la SPCLEP Câmpia Turzii.

Cu doar 2 angajați la Cărți de Identitate, șefa serviciului muncește cot la cot cu subalternii săi, pentru a acoperi toate solicitările dintr-o zi.

De asemenea, tot doamna Lucia Nicoară, Șef Serviciu SPCLEP Câmpia Turzii, completează și cererile „căpșunarilor” care „sunt de mult în Spania și au uitat limba română” … dar despre asta nu mai zice nimeni nimic.

Aceste aspecte le-am observat cu ochiul liber, ca urmare a unei investigații întreprinse chiar astăzi.

A … apropo de programări online! Pentru Programări Online ar trebui ca SPCLEP să aibă două ghișee deschise, unul pentru online și unul pentru offline … or la penuria de personal, acest lucru este IMPOSIBIL!

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: