21.5 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiCăpitanul NAVY Seals care, în 1990, l-a capturat pe Manuel Noriega, este...

Căpitanul NAVY Seals care, în 1990, l-a capturat pe Manuel Noriega, este la Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În 3 ianuarie 1990 făcea parte din echipa care-l captura pe liderul panamez, Manuel Noriega, iar acum își servește cafeaua la una dintre pensiunile din Câmpia Turzii.

Este vorba despre John F. Sandoz, fost comandant Navy SEALS, cea mai performantă grupare tactică din armata Statelor Unite ale Americii.

Nu am aflat, încă, dacă prezența lui John F. Sandoz la Câmpia Turzii are vreun caracter oficial, din punct de vedere al consultanței militare sau chiar din punct de vedere tactic.

John F. Sandoz este președintele Adaptive Strategies Consulting, LLC, care sprijină leadership-ul de gândire în strategie, dezvoltare de concept și activități de echipă roșie.


În timpul carierei sale ca ofițer de război special naval, a servit în Asia Pacific, Europa, Orientul Mijlociu, America Latină, precum și o serie de personal militar superior. El a comandat echipa de demolare subacvatică TWENTY ONE, a comandat echipa SEAL FOUR și a comandat Grupul Naval Special de Război TWO, comanda-mamă a forțelor de război special naval de pe coasta de Est. Și-a încheiat serviciul activ ca Asistent al Directorului de Informații Navale, retrăgându-se în gradul de Căpitan.

Ulterior, în calitate de membru al personalului de cercetare la Institutul pentru Analize de Apărare (IDA), el a condus echipe roșii care susțin experimente umane în buclă. În calitate de vicepreședinte al Hicks and Associates și director adjunct al Echipei Roșii Adaptative a Apărării, el a efectuat analize echipei Roșii ale problemelor operaționale cheie ale Combatant Command.

În calitate de președinte al Adaptive Strategies Consulting, el a susținut Divizia Comună de Luptă Avansată a Războiului IDA, Institutul pentru Pace al SUA și în prezent sprijină activitatea de dezvoltare a conceptului personalului Marinei.


El este co-fondatorul și actualul președinte al Institutului pentru Diplomație Bazată pe Credință, o organizație non-profit dedicată pregătirii agenților de pace de generație următoare bazați pe credință pentru a facilita construirea de poduri pentru a rezolva conflictele bazate pe identitate.

El deține o licență în Administrarea Afacerilor de la Universitatea din Washington, un MBA de la Universitatea Marymount și este absolvent al Colegiului Național de Război și al Seminarului XXI MIT.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: