fbpx
spot_img

Cantitate IMENSĂ de droguri, găsită de polițiști LA LUDUȘ!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

În cursul după-amiezei de ieri, polițiștii mureșeni, în colaborare cu DIICOT Târgu Mureș, au intervenit pentru a prinde în flagrant delict mai mulți traficanți de droguri.

Acțiunea a avut loc INCLUSIV ÎN ORAȘUL LUDUȘ, mai exact – pe strada 1 decembrie 1918.

La data de 21 februarie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de trafic de droguri, deținere de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2021-2023, bănuiții ar fi comercializat droguri de risc și mare risc, precum și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive consumatorilor din județul Mureș.

Astfel, la data de 21 februarie a.c., unul dintre bănuiți a fost prins, în flagrant delict, în timp ce deținea, în vederea comercializării, droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Activitatea a fost urmată de efectuarea de percheziții domiciliare și ale autovehiculelor, fiind descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, peste 1.700 de grame de cannabis, 21 de pastile de ecstasy (MDMA), 55 de grame de 3 CMC, mai multe plicuri conținând diferite substanțe solide sub formă de praf sau cristal (droguri de mare risc, precum MDMA și altele), cântare electronice de precizie, grindere și alte obiecte care au legătură cu cauza.

La data de 21 februarie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus reținerea celor două persoane cercetate pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cursul zilei de astăzi, 22 februarie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă a celor doi bănuiți.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, transmite IPJ Mureș.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

DREPT LA REPLICĂ: Am înțeles, domnule Bucur, că sunteți PR-ul primarului Matei… E a doua greșeală de 1 Aprilie! Chiar doriți să fiți denumit...

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ” Corijenți la legalitate!...

Anamaria Gal, felicitată pentru felul în care manageriază Transylvania Steak House

Transylvania Steak House a devenit, aproape peste noapte, cel mai „vorbit” restaurant din Cluj Napoca, iar o bună...

Pandemia a adus mari probleme economice la Spitalul Municipal Turda

Ședința de Consiliu Local organizată joi, 30 martie 2023, la Turda, a scos la iveală o problemă economică...

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...
%d bloggers like this: