spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Candidatul USR la Primăria Turda făcut terci! Vezi cine-l numește „candidatul Mafiei”

Războiul dintre T9/USR Turda și presa locală continuă, însă de această dată cei din fața „plutonului” sunt reprezentanții controversatului ONG turdean.

După ce pagina oficială de facebook a T9 a prezentat niște informații, de altfel, publice care privesc achizițiile de servicii publicitare și contractele LEGALE întocmite de Geflo Media SRL și Blackbelt Marketing SRL, societăți patronate de jurnaliștii Gelu Florea, respectiv Ovidiu Bucur, pe site-ul TurdaNews a apărut un articol de presă în care Andrei Suciu, președintele T9 și candidatul USR la Primăria Turda este, absolut, pulverizat!

Eu am scris despre jaful de la Zoo Turda, chiar dacă societatea mea avea contract cu Primăria Turda, în acel moment! Nu am avut nicio problemă! De asemenea, dacă au existat informații delicate despre potentații vremii sau despre diverse instituții, le-am scris, chiar dacă AVEAM CONTRACT! Pentru că niciun contract NU MĂ OBLIGĂ să tac, sau să mă ”vând”! Iar dovezile sunt mai jos! 

În schimb, Andrei Suciu când a luat cunoștință despre JAFUL de la Zoo Turda, nu a scos un cuvințel! Nici ”pâs” n-a zis ”mâțul”! E adevărat, a luat cunoștință prin anul 2015, după ce eu deja AM ATRAS ATENȚIA public asupra neregulilor de acolo! Dar asta nu este o scuză! Din contră: e o acuză mai gravă! Pentru că știa că acolo sunt probleme, doar le-am semnalat eu! Știa că există un jurnalist care a scris despre acel jaf! Iar el, în calitate de funcționar public, slugă umilă a celor care au jefuit Zoo Turda, ce-a făcut?! A mers acolo, a constatat că s-au decontat/plătit lucrări neefectuate (chiar el recunoaște că a făcut capetele de tabel în care se menționau aceste informații!), a semnat tabelul respectiv (care era un fel de inventar), iar apoi a tăcut… ”, a scris jurnalistul, Gelu Florea, într-un articol de opinie publicat aseară.

Citește și:

Va spune, oare, Andrei Suciu, ceea ce știe despre jaful de la Zoo?

Gelu Florea și-a fundamentat articolul și în baza unor afirmate făcute de fostul coleg de asociație și partid al lui Andrei Suciu, Daniel Doboș.

Acesta, în luna noiembrie a anului trecut, a redactat o serie de informații care, efectiv, i-au zdrelit imaginea publică a lui Andrei Suciu.

Citește și:

Sa te lauzi ca vei castiga Primaria si sa râdă fostii colegi de tine ca esti somer – asta inseamna sa fii userist

Interesantă este ultima afirmație făcută de jurnalistul, Gelu Florea, despre Andrei Suciu: „Andrei Suciu nu este soluția! Și nu este ceea ce se prezintă! Este candidatul Mafiei!”, iar această afirmație este cu atât mai mult interesantă, cu cât Daniel Doboș a dezvăluit public că reprezentanții T9 au adevărat practici mafiote, prin care pun presiune asupra persoanelor care nu fac jocurile organizației lor.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img