spot_img
spot_img

Când expiră argumentele, rămâne lovitul cu ciocanul și f&t%%ul în gură, nu domnule Felezeu?

spot_img

S-a ajuns la un moment periculos în politica locală turdeană, un moment în care argumentele au început să tacă și a început să „vorbească” ura și frustrările, adunate în ani de impotență politică.

Cristian George Felezeu este omul de imagine al PNL-ului turdean, însă asta nu l-a împiedicat să se exprime foarte volatil la adresa primarului, Cristian Matei, după prima ședință ordinară din acest an.

„ “Democratia inseamna mai mult decat a controla majoritatea”
Cel mai grav lucru este atunci cand se ajunge la atacuri suburbane de limbaj si comportament,proliferarea de minciuni si denigrari, jignirea familie,in cadrul sedintei publice de Consiliu Local.


Simplul fapt ca am facut o analiza a executiei bugetare a anului 2018 si am atras atentia asupra anumitor aspecte financiare a declansat un atac furibund si suburban al primarului asupra mea si a familiei mele(si nu a fost prima data).

Consider ca lucrurile au mers mult prea departe si este nevoie de o revenire la normal,la o situatie in care sa ai dreptul de a-ti spune punctul de vedere LIBER si cu FRUNTEA SUS,de a informa si apara cetatenii municipiului Turda,indiferent de simpatiile sau apartenenta politica. ”, a comentat Cristian Felezeu pe rețelele de socializare.

La această postare a apărut un comentariu, care sună cam așa: „ Te salut, prietene! N-ai văzut faza aia cu “Ciocu’ mic, acum noi suntem la putere!”? Ce e interesant, e că și la noi, cheltuielile arată aprox. la fel, doar că “prădătorii” sunt alții. CSF? NCSF! Nu-ți forța colesterolul, că nu merită! Dar, totul până la familie! Singura opțiune e să-i f^^ i în gură și-un ciocan în cap. Baftă! ”

Reacția lui Felezeu a fost una ciudată, mânată de ură și sete de răzbunare: „ De acord cu tine.Cu siguranta asa voi face …si cu ciocanul! ”

Deci, ce să-nțelegem? Că, de-acu înainte, se va trece la lovituri de ciocan?

Mai grav este că „atacul suburban” al primarului n-a fost atât de suburban pe cât se plânge Felezeu.

”Domnul consilier Anca a avut o pledoarie foarte frumoasă și ați încheiat cu domnul consilier Felezeu are dreptate. Probabil că are dreptate, în situația celuilalt mandat dinaintea noastră, când nu s-a făcut nimic. Atunci poți să spui că ai avut un buget, l-ai cheltuit sau nu, că oricum n-ați adus nimic, în plus. Mie îmi pare foarte rău că trebuie să vă contrazic… Ori nu înțelegeți, ați spus că ați condus un proiect european de 200 de milioane de euro, ați spus că aveți experiență, dar nu înțelegeți cum funcționează. Nu are nicio importanță pentru bugetul nostru, dacă e fond european sau dacă e fond guvernamental. Dvs nu înțelegeți un principiu și-mi pare rău că aveți antecedente în familie de părinți cu vaste cunoștințe economice și financiare, mai aflu că nici nu prea veniți la ședințele de comisie… așa nu puteți înțelege. Dacă nu știți, întrebați! Eu aș putea da acum cuvântul doamnei Adace (n.r. Daniela Adace, directorul economic al Primăriei) să vă mai explice încă o dată, dvs separat, fiindcă ați lipsit la ședința de comisie. Nu puteți dvs să veniți și să faceți din orice subiect campanie electorală. Că dvs aveți treabă cu Guvernul României, nu aveți treabă cu bugetul Turzii. (…) Faceți reclamație la Guvern, că aveți o problemă cu Guvernul! Noi discutăm despre execuția anului 2018, dacă înțelegeți asta! Dacă vreți să faceți politică, mergeți pe presă și vorbiți despre ce vreți dvs. Să ne pierdem vremea aici?! Ați început campania sau care e problema?! Păi, dvs nu înțelegeți că prin proiectele pe care le semnăm, finanțarea se alocă anual, că sunt proiecte multianuale?! Ne pierdem vremea că nu înțelegeți dvs, că toată lumea a înțeles în Comisia nr. 1, numai dvs nu știți… Păi, dacă sunt alocări multianuale și s-au alocat în 2018 niște bani și formalitățile încă nu au dat curs în stadiul de maturitate, ca să folosim acești bani, normal că ăia vin pe 2019, când vine o cotă și mai mare, că vine și cota anului 2019 la alocarea multianuală a fiecărui proiect. Dacă vreți să vorbim strict, haideți să vorbim la o cafea, dar în Consiliul Local, să ne pierdeți la toți vremea electoral, ce va face Guvernul… Păi, dvs știți ce va face Guvernul?! Dvs știți cu cât va fi afectat bugetul de funcționare?! Nu știți! (…) Ceea ce știți dvs la ora asta este eronat!”, a fost intervenția primarului, citată de TurdaNews.net

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Mickey Bucătarul vine la Luduș

Mickey si prietenii sai vin la Ludus! Acum ai...

Programul de intrare în Salina Turda, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

Societatea Salina Turda SA aduce la cunoștința publicului programul de funcționare...

Cristina Burciu: Pași concreți pentru edificarea Spitalului Regional de Urgență Cluj

Edificarea Spitalului Regional de Urgență Cluj a intrat în...

Seară specială la Asociația Pro Assisto din Câmpia Turzii

Asociația Pro Assisto a avut o seara de suflet,...
spot_img
spot_imgspot_img

POLIŢIA MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII ARE UN NOU SEDIU!

Poliția municipiului Câmpia Turzii are, începând de azi, un nou sediu pe strada George Coșbuc, din municipiu. Cetățenii pot să solicite eliberarea cazierului judiciar la...

Locuri de Munca la Turda!

I&C Transilvania Constructii Srl angajează pentru Stația de sortare din com. Mihai Viteazu, jud. Cluj: -  Sudor -  Lăcătuș mecanic -  Muncitor necalificat Mai multe detalii se pot obține...

𝑩𝒂𝒕𝒂𝒍𝒊𝒐𝒏𝒖𝒍 3 𝑨𝒑𝒂̆𝒓𝒂𝒓𝒆 𝑨𝒏𝒕𝒊𝒂𝒆𝒓𝒊𝒂𝒏𝒂̆ ,,𝑷𝒐𝒕𝒂𝒊𝒔𝒔𝒂”- 𝒔̗𝒂𝒏𝒔𝒂̆ 𝒍𝒂 𝒗𝒊𝒂𝒕̗𝒂̆

Militarii Batalionului 3 Apărare Antiaeriană ,,Potaissa” au răspuns prezent la campania de donare de sânge organizată de primăria Turda, în colaborare cu Centrul Regional...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: