fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaCampionii fondurilor europene s-au întâlnit la Turda

Campionii fondurilor europene s-au întâlnit la Turda

- Advertisement -

La mai puțin de o săptămână după intervenția chirurgicală suferită la Institutul Inimii din Cluj Napoca, Cristian Octavian Matei – primarul Municipiului Turda – declarat CAMPION al absorbției de fonduri de către premierul, Ludovic Orban, s-a întâlnit cu alți doi primari ai unor localități remarcate la nivel național pentru absorbția  de fonduri.

Este vorba despre Gabriel Pleșa – primarul Municipiului Alba Iulia și de Gheorghe Damian din Ciugud.

„Astăzi am avut o întâlnire foarte specială, niște oaspeți deosebiți! Este vorba despre primarul municipiului Alba – Iulia Gabriel Pleșa și Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud . Ei și-au dorit să vină la Turda să ne cunoaștem și să stabilim o relație de cooperare și schimb de experiență.

Este extraordinar când la nivel administrativ există colaborare, iar profesionalismul și dorința de dezvoltare, de a conduce o localitate în mod profesionist, ne aduce aproape!
 
O colaborare între Turda – Alba Iulia – Ciugud nu doar că ar intensifica potențialul turistic al Ardealului, dar ar da un mesaj de „așa da!” întregii națiuni române!
 
Vă reamintim că în exercițiul financiar 2014-2020, Turda a accesat peste 130 de milioane de euro.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Salubrizare CU SCANDAL la Tritenii de Jos – primarul aduce...

0
Nemulțumit de felul în care se desfășoară procesul de ridicare a deșeurilor menajere și nemenajere de pe raza comunei pe care o cârmuiește, edilul...

Comentarii

%d bloggers like this: