fbpx
spot_img
HomeSPORTCampionatul national de karate -13 ani Medias

Campionatul national de karate -13 ani Medias

- Advertisement -

44 de cluburi participante si, aproximativ 400 de sportivi s-au aliniat weekendul trecut la startul Campionatului National de karate -13 desfasurat la Medias .

               Baiceanu Elena, Blenyesi Alexandra, Catanas Ianis, Catanas Tudor, Catanas Carla, Fekete Stefan, Persa Alexandru, Rosu Sofia , Tandea Daria si Urian David au fost cei care au reprezentat cu succes clubul nostru si, chiar daca majoritatea au fost la prima competitie, si-au infruntat emotiile si au reusit sa urce clubul Samurai Turda pe locul 15 in clasamentul Federatiei Romane de Karate WUKF.

                Campioni nationali: 3 medalii de aur au fost castigate de catre Catanas Tudor la categoria -7 ani Kata baieti, Catanas Carla la categoria 8 ani kihon fete si Persa Alexandru la categoria 10 ani kihon baieti.

               Vicecampioni nationali: 3medalii de argint au fost castigate de Catanas Ianis la categoria Kata -7 ani, Catanas Carla la categoria 8 ani kata si Tandea Daria la categoria 9 ani  kihon.

               2 medalii de bronz, au fost aduse de catre Catanas Ianis la categoria -7 ani kihon baieti si Tandea Daria la categoria 9 ani kata.

Cu mic cu mare, cu emotii dar si cu mult curaj, cei 10 sportivi ai clubului au iesit  campioni! Campioni pentru noi, campioni pentru parinti dar si pentru cei apropiati asa ca ii felicitam din tot sufletul si suntem convinsi ca la urmatoarea competitie vor fi mai determinati , mai increzatori si mai motivati sa urce pe podium!

               Multumim Primariei Turda si domnului Primar Cristian Matei, Companiei de Apa Aries, Salina Turda, firmelor Maxim Invest, Eurocris Trans, Restaurant Capricia si Cofetaria ArTei pentru sprijinul pe care il ofera sportivilor Clubului Samurai Turda!

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

L-AȚI VĂZUT ?

0
Un bărbat în vârstă de 79 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 16 mai, în...

Comentarii

%d bloggers like this: