spot_img
spot_img

Câmpia Turzii sub zăpadă – echipele de deszăpezire dau zor încă de aseară

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Peste 180 de kilometri au fost parcurși de echipele de deszăpezire ale Domeniul Public Câmpia Turzii S.A. de ieri după-amiază și până la această oră, într-una dintre cele mai grele nopți din ultimii doi ani.

Trei utilaje, sute de kilograme de material antiderapant și efort susținut – așa s-ar traduce intervenția echipelor coordonate de Dorin Lojigan, Sabin Ghemeș și Călin Giurgiu, în urgia de azi-noapte.

„Am intervenit de câte două ori pe fiecare stradă și de patru ori pe drumul național. În conformitate cu regulamentul de intervenții în condiții de iarnă, prioritate 0 este Drumul Național, în categoria a doua intră străzile Republicii, Gheorghe Barițiu, Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Aurel Vlaicu și George Coșbuc, apoi în categorii inferioare intră străzile din cartiere. Echipele de deszăpezire au rămas în comandament de iarnă și vom face toate eforturile să degajăm străzile”, spune Călin Giurgiu – directorul DPCT.

La rândul său, Dorin Lojigan a declarat pentru RefleqtMedia că a supervizat personal activitatea echipelor de deszăpezire.

„Până la orele 02:00 ale dimineții am fost alături de echipe, pe străzile din municipiu. Nu avem probleme în ceea ce privește accesul pe diferite străzi, iar activitatea de deszăpezire s-a făcut pe criterii de prioritate (n. red. vezi declarația lui Călin Giurgiu). Temperatura foarte scăzută de afară a îngreunat acțiunea materialului antiderapant, însă cu toate acestea s-a intervenit. Fac un apel la cetățeni să fie înțelegători și să ia în calcul faptul că ninge de mai bine de 16 ore, încontinuu”, spune Dorin Nicolae Lojigan.

La intervenția echipelor de la Domeniul Public a participat și Sabin Ghemeș. Viceprimarul a făcut noapte albă, reușind să se odihnească aproximativ 3 ore. Acum este la serviciu.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Val de reacții emoționante – oamenii-l regretă pe Leluț Vasilescu

Vestea privind decesul bateristului trupei Compact, Leluț Vasilescu a generat multe reacții emoționante, venit din toată lumea artistică. Adrian...

La volan prin cartierul Lut sub efectul a 4 droguri

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Câmpia Turzii au...

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...
spot_img

Mesaj Ro-Alert pentru cetatenii din Tritenii de Jos – vezi ce masuri se impun

ISU Cluj a transmis în această dimineață mesaje prin sistemul RO ALERT pentru localitățile Cluj-Napoca, Dej, Florești, Săcuieu, Sâncraiu, Săvădisla, Tritenii de Jos, Gherla...
%d bloggers like this: