fbpx
spot_img
spot_img

Câmpia Turzii – sat fără câini – două triciclete furate din scara unui bloc ÎN ACEEAȘI NOAPTE

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Un cetățean din Câmpia Turzii, care locuiește în blocul de vis-a-vis de magazinul Profi, a reclamat furtul unei triciclete tricolore pentru bebeluși.

Caut două triciclete furate din scara blocului (bloc Rusu). Vă rog dacă le vedeți prin oraș sau de vanzare să mă contactați. A fost făcută reclamație la poliție.
Vă rog să distribuiți.”, a postat internautul.
 
De asemenea, un vecin al acestuia ne-a contactat pentru a ne spune că, tot noaptea trecută, din aceeași scară de bloc, a fost furată o tricicletă similară.
 
Dar asta nu e totul, o a treia femeie susține că și tricicleta băiețelului ei a fost furată, tot din scara blocului (dar altă adresă).
 
„În urma cu o luna a fost furată din casă scări bicicleta băiețelului meu….Cu toate că este camera de supraveghere chiar în fața blocului poliția nu a găsit hoțul( nu s-au obosit sa verifice camerele)….norocul meu a fost ca am recunoscut bicicletă copilului în parc la un alt băiețel….mămica il cumpărase de la cineva cu 70 de lei. Cu toate că am găsit bicicleta am fost nevoită să aștept 3 saptamani sa mi se de-a inapoi de la poliție bicicleta. Cu poze depuse ,Cu plângere, cu tot ce e necesar tot eu am fost chemată de 3 ori la declarații la sediul poliției. Deci multă baftă si multa răbdare va doresc??”, a declarat femeia.
 
În aceste condiții, deși Câmpia Turzii a fost împânzită cu camere de supraveghere, făptuitorii nu au fost găsiți.
 
Ciudat, nu? 
 

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: