19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTCâmpia Turzii - cel mai important fief PNL din județul Cluj, după...

Câmpia Turzii – cel mai important fief PNL din județul Cluj, după Cluj Napoca

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Iar asta o demonstrează inclusiv prezența greilor liberali la microrevelionul organizat de PNL Câmpia Turzii, vineri 1 februarie, la restaurantul „La Broscuța” din localitate.

La eveniment au fost prezenți senatori și deputați ai liberalilor, inclusiv președintele partidului, Ludovic Orban, dar și Vasile Blaga, Emil Boc, Alin Tișe și Daniel Buda.

„ Îi felicit pe colegul meu, primarul Dorin Lojigan, pe domnul viceprimar Sabin Ghemeș și echipa de consilieri locali, pentru tot ceea ce au realizat pentru comunitate în acest mandat. Câmpia Turzii s-a ridicat din propria cenușă după anul 2016, după alți 4 ani de guvernare locală socialistă în care șomajul, lipsa de investiții și de locuri muncă erau probleme la ordinea zilei.

Acum, administrația liberală condusă de Dorin Lojigan, alături de domnul viceprimar, de echipa de consilieri locali, precum și de cei doi consilieri județeni ai PNL din Câmpia Turzii, domnii Cristian Haiduc și Dumitru Drăghici, au depus eforturi care au fost susținute și de la nivelul Consiliului Județean Cluj, în vederea îmbunătățirii infrastructurii, în atragerea de investitori și de absorbția de fonduri europene astfel încât acest important municipiu al județului Cluj să fie un adevărat pol de creștere și de dezvoltare.

De altfel, Municipiul Câmpia Turzii este și un exemplu în ceea ce privește fructificarea fondurilor europene puse la dispoziție de Bruxelles pentru dezvoltarea comunităților locale. Peste 80 de milioane de euro au fost până în acest moment absorbite de administrația locală și care au dus la o creștere a calității vieții cetățenilor din Câmpia Turzii. Modernizarea prin aceste fonduri generează crearea de noi locuri de muncă, creșterea numărului turiștilor și, bineînțeles, creștere economică în urma căreia se vor direcționa bani spre alte investiții deci, tot în modernizare.

Îi felicit pe colegii liberali și în special pe domnul primar Dorin Lojigan pentru evenimentul organizat precum și pentru felul exemplar în care au înțeles să gestioneze viața politică și administrativă a comunități. ”, a declarat Daniel Buda, (care, de mândru ce era, a uitat să mai pună un „i”).

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: