14.9 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRICâmpia Turzii, batjocorită de Consiliul Județean Cluj - oare, ei trei, ce...

Câmpia Turzii, batjocorită de Consiliul Județean Cluj – oare, ei trei, ce păzesc?

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Proiectul de hotărâre privind nominalizarea sumelor ce vor fi alocate către UAT-urile din județul Cluj, a produs o nouă nedreptate față de municipiul Câmpia Turzii.

Astfel, deși are primar liberal și doi consilieri județeni liberali, care s-au zbătut din toate puterile pentru Alin Tișe, acesta a fost nemilos cu colegii din Câmpia Turzii.

La finalul certurilor, amenințărilor și balamucului – care a fost ieri în plenul CJ Cluj, municipiul cârmuit de Dorin Lojigan a fost batjocorit, efectiv, de decizia forului deliberativ, primind doar 233.000 de lei – cea mai mică sumă primită de vreun municipiu sau oraș din județ.

Practic, până și comuna Mihai Viteazu, cu o populație de patru ori mai mică decât Câmpia Turzii, a primit mai multe fonduri decât orașul nostru; comuna condusă de Ioan Zeng beneficiind de 275.000 de lei din fondurile revenite din impozitul pe venit.

Așadar, după ce că a venit la Câmpia Turzii doar în interes electoral sau personal, după ce că Tetarom V stă în coadă de pește, după ce că drumurile județene din jurul Câmpiei Turzii n-au fost reabilitate, sau au fost – cu lucrări de mântuială, acum –  orașul nostru primește o finanțare MAI MICĂ DECÂT O COMUNĂ.

Rușine, Alin Păunel Tișe! În campanie, du-te la Sugeacu, la Cășeiu sau la Aghireș, Câmpia Turzii nu te place și nu te vrea!

Cât îi privește pe consilierii județeni din Câmpia Turzii, Petre Pop, Dumitru Drăghici și Cristian Haiduc – o logică simplă ne spune că, cel puțin doi dintre ei, respectiv Drăghici și Haiduc, au votat acest proiect. Domnilor, voi în ce oraș trăiți? În Huedin sau în Câmpia Turzii? Decând interesele de partid sunt superioare intereselor orașului vostru?

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: