17.1 C
Turda
Tuesday, August 2, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTCâmpia Turzii are un vicecampion național la box

Câmpia Turzii are un vicecampion național la box

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Într-o perioadă în care investițiile în alte sporturi decât infamul fotbal sunt tot mai rare, iar copiii sunt tentați mai mult de tablete și calculatoare decât de lupta cu ei înșiși, iată că în Câmpia Turzii există o echipă de antrenori, tată-fiu, care fac lucrurile ca la carte.

Vorbim de Edmund și Daniel Dandoczi, cei care antrenează copiii de la AGM RingBox Câmpia Turzii.

Tânărul care a reușit isprava de a-și adjudeca medalia de argint la Campionatele Naționale de Box de la Târgu Jiu este Iosif Bândulă, care a evoluat la categoria 50 kg, câștigând 3 din cele 4 meciuri disputate pe plaiuri oltenești.

Performanța lui Iosif Bândulă este cu atât mai mare cu cât tânărul din Câmpia Turzii a fost selectat în lotul național, pentru participarea la Campionatele Europene de Box din Georgia, care vor avea loc în Luna August.

„Cu fiecare rezultat pozitiv pe care-l aducem acasă dorim să demonstrăm că boxul din orașul nostru nu a murit și că, prin muncă și devotament, putem crește campioni.

Sper din tot sufletul ca persoanele de decizie din Primăria Câmpia Turzii să-l premieze și să-l susțină pe Iosif Bândulă pentru participarea la Campionatele Europene, având în vedere că provine dintr-o familie cu posibilități reduse”, a declarat Daniel Dandoczi, antrenorul clubului AGM RingBox Câmpia Turzii.

Felicitări, Iosif Bândulă!

Felicitări antrenorilor!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: