spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Campanie ecologizare – ”Gândesc Verde, Gândesc Curat”

Municipiul Turda organizează o acțiune de ecologizare a malului râului Arieș, în parteneriat cu AN Apele Romane – SGA Alba-SH Turda, Serviciul Situații de Urgență, Compania de Apă Arieș Turda, Domeniul Public Turda, Colegiul Tehnic Turda, Batalionul 814 Tancuri Mihai-Vodă Turda și operatorul de salubritate menajeră SC Supercom SA.

Evenimentul va avea loc joi, 16 martie 2023, începând cu ora 9:30, pe malul Arieșului în zona podului de la intersecția străzii Constructorilor cu strada Plopilor.

Această acțiune face parte din eforturile autorităților locale pentru a contribui la eliminarea deșeurilor din natură și la protejarea mediului înconjurător. Toți cei interesați sunt invitați să se alăture și să contribuie la această cauză nobilă.

Echipa din Primăria Turda – Compartimentul Protecția Mediului împreună cu partenerii săi vor pune la dispoziția voluntarilor saci menajeri și mănuși de protecție. De asemenea, operatorul de salubritate menajeră SC Supercom SA va asigura ridicarea deșeurilor colectate.

Facem apel la toate ONG-urile și voluntarii din comunitatea noastră pentru a se alătura acestei campanii și pentru a contribui la un mediu mai curat și mai sănătos. Acest eveniment este o oportunitate excelentă de a ne implica în protejarea mediului înconjurător și de a educa populația cu privire la importanța depozitării deșeurilor în locuri special amenajate.

Suntem mândri să organizăm această acțiune de ecologizare a malului râului Arieș, împreună cu partenerii noștri, și suntem recunoscători tuturor voluntarilor care se alătură acestei campanii. Sperăm să avem o prezență semnificativă din partea comunității noastre și să facem o diferență reală în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător“, a declarat primarul municipiului Turda.

Pentru informații suplimentare sau pentru a vă înscrie ca voluntar la această acțiune de ecologizare, vă rugăm să contactați Primăria Turda – Compartimentul Protecția Mediului la numărul de telefon: 0751.235.553, Camelia Mic sau să ne trimiteți un e-mail la adresa protectiamediului@primariaturda.ro.

Biroul de presă

spot_img
spot_img