fbpx
HomeȘtiri din TurdaCampanie de colectare a deseurilor electrice la Turda
spot_img
spot_img

Campanie de colectare a deseurilor electrice la Turda

- Publicitate -
spot_img

♻️ Campanie de mediu – Vineri, 26.02.2021, în municipiul Turda se va face marea debarasare de echipamente și deșeuri electrice!

Primăria Municipiului Turda împreună cu Societatea Locală de Colectare – SLC Centru pune la dispoziția cetățenilor un serviciu GRATUIT de colectare de la domiciliu sau de la sediul instituțiilor/firmelor a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice, în baza unei programări prealabile stabilite de comun acord, apelând nr. de telefon ☎️📞 0756.026.917. Serviciul se adresează atât gospodăriilor individuale cât și instituțiilor, firmelor private.

👉🏼 De asemenea, rămânem consecvenți parteneriatului nostru, astfel că, la sfârșitul fiecărei luni, vom continua să colectăm deșeurile electrice de pe raza municipiului Turda. Programul de desfășurare a activităților de debarasare este 9:00-17:00. Acțiunea de colectare se desfășoară în fiecare ultimă sâmbătă din lună.

🙏🏼 Multumim tuturor cetățenilor municipiului Turda care au înțeles importanța debarasării corecte a deșeurilor electrice, alegând pentru viața lor și a copiilor lor un mediu sănătos și verde!

#PrimăriaMunicipiuluiTurda #SLCCentru #ColectareDeșeuriPericuloase

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: