spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc? (UPDATE)

(UPDATE): Ca urmare a articolului nostru, intitulat „Haha, chiar...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

Campania electorală capătă nuanțe GRAVE la Mihai Viteazu – defăimări și plângeri penale!

La asta s-a ajuns, dragi cititori, la momentul în care campania electorală se duce nu pe proiecte și viziuni, ci pe „ba a mă-tii”!

Ședința de Consiliu Local al Comunei Mihai Viteazu a debutat, astăzi, cum nu se putea mai „interesant”. Președintele PNL Mihai Viteazu, Paul Cristian Olaru, care este și candidatul partidului la Primărie, împreună cu colegii săi de partid, s-au retras de la ședință, jigniți fiind de atitudinea adoptată de alți doi candidați la Primărie, respectiv Călin Cordiș și Ioan Balea.

„Nici nu știu cum să încep, înainte de ședință „grupul infracțional”, cum suntem noi numiți, cei de la PNL, vom părăsi această ședință deoarece îmi pare foarte rău să vă spun, suntem colegi, oameni, în campania electorală unde merg alți colegi de-ai noștri ne fac hoți, interlopi, penali. Vom depune plângere la poliție. Nu vom mai participa la ședințe, până când colegii care ne-au numit astfel și care se simt, nu-și vor cere scuze public.”, a declarat Paul Olaru, candidatul PNL la Primăria Mihai Viteazu.

Conform martorilor oculari, contracandidații care au jignit de-așa manieră grupul PNL sunt fostul liberal, Cordiș Călin, împreună cu USERISTUL, Ioan Balea.

Potrivit legii din România, nici un om nu poate candida la vreo funcție publică, dacă are cazier penal. Conform deciziei de admitere a candidaturilor celor de la PNL, nici Paul Cristian OLARU, nici colegii săi nu au cazier penal!

Frumos, nu?

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img