spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Călin Stelian Fărgaciu – vrednic este!

spot_img

Ziua de 9 iunie 2024 va rămâne în istoria comunei Săndulești, dar mai ales în sufletul domnului primar, Călin Stelian Fărgaciu.

Ieri, 9 iunie 2024, Preasfinția Sa, Benedict Bistrițeanul, l-a onorat pe primarul comunei Săndulești, cu distincția „Crucea Transilvană”, cea mai înaltă distincție oferită de Mitropolia Clujului, Sălajului și Maramureșului.

În cadrul unei ceremonii excepționale, la care Fărgaciu a venit pe cal, iar PS Benedict, cu caleașcă, primarul comunei Săndulești a primit Crucea Transilvană.

Dar… asta nu e tot, în urmă cu doar câteva momente RefleqtMedia a primit confirmarea potrivit căreia, în ziua în care a fost binecuvântat de biserică, a fost binecuvântat și de cetățenii comunei pe care o cârmuiește, cu un nou mandat de primar – al treilea!

72% din voturi a obținut cel mai smerit dintre primari, omul care a adus bunăstare, stabilitate și investiții de milioane de euro, în comuna Săndulești!

Acum, la final de articol, iertată ne fie imixtiunea dintre religie și politică, dar Călin Fărgaciu este un excelent politician și, totodată, un om care-l iubește pe Dumnezeu și pe care Dumnezeu îl iubește!

spot_img
spot_img
spot_img