fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiCalin Giurgiu:"Celor care confundă ”expertiza” cu experiența, celor care se consideră ”specialiști”...
spot_img
spot_img

Calin Giurgiu:”Celor care confundă ”expertiza” cu experiența, celor care se consideră ”specialiști” în ingineria drumurilor și amatorilor de senzatii tari online le reamintim că anul 2018 face parte din secolul al XXI- lea”

- Publicitate -
spot_img

Marți, 09 ianuarie 2018, SC Domeniul Public Cîmpia Turzii SA a executat o interventie pentru plombarea sectorului de drum situat în zona pasajului pe sub calea ferată de pe strada Laminoriștilor. În cadrul acestei intervenții de reparație provizorie de urgență s-a folosit o mixtură asfaltică care se ambalează și stochează în saci deoarece are în compoziție un ulei fluxant. Intervenția este una normală pe timp de iarnă și absolut necesară, iar mixtura asfaltică utilizată este una care se preteaza la lucrările de reparatii strazi pe perioada de iarnă, la temperaturi scăzute.

Acest material este recomandat de specialiștii în domeniu pentru 3 fi folosit în sezonul rece la temperaturi până la -20˚C și am optat pentru folosirea acestui material inovativ deoarece stațiile care produc mixtura asfaltică la cald lucrează doar la temperaturi de peste 10˚C. Folosirea acestui tip de mixtură, în toată țara, reprezintă o soluție optimă pentru intervențiile de urgență și pe termen scurt până la momentul în care se poate interveni eficient prin soluția ”clasică” și pe termen lung.

SC Domeniul Public Cîmpia Turzii SA a achiziționat pentru prima dată cantitatea de o tonă din acest material, la cel mai bun preț de pe piață, și este prima dată când este folosit pe străzile din Câmpia Turzii.

Lucrările începute ieri vor continua și în alte zone din municipiu pentru a asigura confortul circulației. Ne cerem scuze pentru disconfortul temporar creat și rugăm populația municipiului Câmpia Turzii să înțeleagă că intenția noastră este aceea de a veni în sprijinul tuturor în vederea optimizării siguranței și confortului rutier.

Celor care confundă ”expertiza” cu experiența, celor care se consideră ”specialiști” în ingineria drumurilor și amatorilor de senzatii tari online le reamintim că anul 2018 face parte din secolul al XXI- lea. Nu mai trăim în secolul trecut când plombarea de drum se putea face doar în sezonul cald, iar tentativele de bâlci public pe rețelele de socializare nu fac decât să dezinformeze și să aducă un prejudiciu de imagine atât societății noastre, cât și municipiului Câmpia Turzii.

Director General,

Giurgiu Calin Dan

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: