Călin Fărgaciu: „La jumătatea discursului lui Dragnea am ieșit din sală”

spot_imgspot_img

Reacțiile controversate vis-a-vis de congresul extraordinar al PSD, în care a fost aleasă noua conducere a partidului se reverberează și în teritoriu.

Probabil cel mai aprig contestatar din județul Cluj al regimului Dragnea, Călin Fărgaciu, a avut o ieșire vehementă împotriva modului în care s-au desfășurat cele mai contestate și controversate alegeri din istoria PSD-ului.

„La jumatatea discursului am iesit din sală si am plecat….am refuzat să votez si sa particip la o mascarada.”, a comentat Fărgaciu pe rețelele de socializare.

Deasemenea, primarul de la Săndulești a mai spus că: „Nu vorbim de dezbinare, vorbim de atitudine si de normalitate. De dreptul la opinie. Consider că dialogul e foarte important, iar cel care are argumente sa învingă. Pe mine ma deranjează monologul. Eu sunt social democrat și așa o sa rămân, sunt român și ma consider patriot, îmi iubesc visceral țara…si nu cer decât să fiu lăsat să vorbesc….nu accept sa fiu o oaie intr-o turmă…”.

Intervențiile primarului sănduleștean au venit ca urmare a unei declarații date de fostul social-democrat, Mircea Jorj.

„Cand confisti un partid stabilind o camarila bazata pe criterii de cumetrii, cu siguranta pervertirea aceasta va aduce prabusirea. E penibil si daca nu ar fi trist ar fi de ras. Sunt convins ca de aici va incepe prabusirea. Sper ca nu si a Romaniei. Ma bucur ca decizia mea a fost sa plec din zona politica si ca nu voi mai face parte din ea nicicand. Din pacate nu mai vad nimic bun pentru viitor, nu mai vad speranta. Asta nu e democratie, imi este si greu sa nu zic ceva in acest context. In conditiile in care trebuie sa ne concentram ca tara la aspectele economice, sociale si la constructia unei societatati normale, liderii vremelnici se ocupa de a pedepsi pe cei care au aceasta abordare a viitorului. Oficial este teroare in acest partid.”, a spus Jorj.

spot_img
%d