26 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSCale liberă pentru Arieșul Mihai Viteazu către Liga a 3-a!

Cale liberă pentru Arieșul Mihai Viteazu către Liga a 3-a!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img

Cu doar 3 zile înainte de înfruntarea directă dintre liderul Ligii 4 Cluj, Vulturul Mintiu Gherlii și locul secund în serie, Arieșul Mihai Viteazu, AJF Cluj a luat o hotărâre DECISIVĂ!

- Advertisement -

Formația din Mintiu Gherlii a fost EXCLUSĂ DIN CAMPIONAT!

„Comitetul Executiv al AJF Cluj din data de 17.11.2021, intrunit in mod statutar in conformitate cu articolul 41 din Statut,

Avand in vedere sesizarea formulata si inregistrata de catreclubul ACS Supporter 2.0 Cluj, analizand intreaga documentatie incidenta,

HOTARASTE

1. Cu majoritate de voturi (6 voturi pentru si o abtinere) Excluderea ACS VULTURUL 2020 MINTIU GHERLII din toate competitiile organizate de AJF Cluj, intrucat s-a constatat ca nu este membru afiliat al AJF Cluj si pe cale de consecinta nu a avut dreptul de a participa in competitii.
 
2. Conform prevederilor art. 17 alin. (1) lit.a) din ROAF, rezultatele obtinute de ACS Vulturul 2020 Mintiu Gherlii din cadrul tuturor competitiilor organizate de AJF Cluj in cursul anului competitional 2021-2022 se anuleaza si nu vor mai aparea in clasamente.
 
3. Cu unanimitate de voturi, dezafilierea provizorie a clubului ACS VULTURUL MINTIU GHERLII, intrucat nu si-au exercitat dreptul de a se inscrie in competitiile organizate de AJF Cluj in anul competitional 2021-2022, incalcand prevederile art. 19 din Statut.” a informat AJF Cluj pe site-ul oficial.
 
Astfel, Arieșul Mihai Viteazu devine LIDERUL CAMPIONATULUI, cu 29 de puncte, urmată de Supporter 2.0 Cluj Napoca, cu 25 de puncte.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: