Caini utilizati la lupte ilegale, transportati de langa Turda, pana in Baciu, fara ca politistii sa intervina

spot_imgspot_img

Mai multi caini care fusesera maltratati intr-un turnir de lupte ilegale au fost eliberati, azi, de la un adapost din Bogata.

Miercuri, 11 ianuarie, judecătorii Tribunalului Cluj au decis ca toți cei 70 de câini să se întoarcă la cei care îi trimiteau în ring. Asociațiile de protecția animalelor sunt revoltate și spun că acest caz a fost tratat cu superficialitate de autoritățile din Cluj, notează Observator. 

Mai grav este ca politia Cluj A STIUT FAPTUL ca patrupedele au fost transportate in conditii neconforme… SI NU AU INTERVENIT.

“În jurul orei 12.40, reprezentanții unei asociații pentru protecția animalelor au sesizat faptul că din localitatea Bogata, se efectuează transport necorespunzător al animalelor.

 

În acest context, după primirea sesizării, operatorul 112 a transmis datele patrulelor din teren, în vederea identificării autoturismelor în cauză, verificare aspectelor reclamate și luării măsurilor legale.

 

În jurul orei 13.50, un echipaj de poliție din cadrul Secției Rurale Poliție Baciu a identicat cele două autoturisme pe raza localității Baciu. La momentul respectiv animalele nu se aflau în autovehicule.”, a transmis, sec, IPJ Cluj.

In acest dosar controversat, autoritatile romane au inchis ochii MULTA VREME, pana cand EUROPOL si serviciile secrete americane LE-AU SOLICITAT SA INTERVINA pentru a opri reteaua de lupte ilegale de caini.

Aberanta MAXIMA!

spot_img
%d